Hrvatska

MINISTAR MEDVED NA ČELU Vlada osniva stožer za saniranje posljedica potresa

Vlada Republike Hrvatske osnovat će stožer koji će voditi proces i povezati aktivnosti svih sudionika u pružanju pomoći u saniranju posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji i dijelovima Zagrebačke i Karlovačke županije. Na čelu Stožera bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

-Danas u poslijepodnevnim satima predsjednik Vlade Andrej Plenković održao sastanak putem video veze sa svim članovima Vlade vezano uz posljedice razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku te dijelove Zagrebačke i Karlovačke županije, objavljeno je iz Vlade – stoji na stranicama Vlade.

Također, istaknuto je kako će se u ponedjeljak u 12 sati u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici održati sjednica Vlade na kojoj će svi ministri izvijestiti hrvatsku javnost o dosad učinjenom za uklanjanje posljedica šteta te pomoć ljudima nakon razornog potresa. Bit će riječi i o daljnjim aktivnostima Vlade i nadležnih službi oko pomoći unesrećenim ljudima te saniranju posljedica potresa.

Pročitajte još

Oporavak hrvatskog gospodarstva ovisit će o ulaganjima u privatni sektor

Dulist

Potvrđena ptičja gripa u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Dulist

IZMJENE ZAKONA Na izbore neće moći osuđeni na najmanje šest mjeseci zatvora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija