Aktualno

Ministar Bačič: Današnjim ‘prisežem’ prihvatio sam odgovornost za upravljanje procesom obnove…

Hrvatski sabor u utorak je potvrdio Branka Bačića za novog ministra graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine te potpredsjednika Vlade nakon čega je položio prisegu. Bačić je dobio glasove 77 od ukupno 151 zastupnika, koliko ih ima Sabor. Protiv je glasovao 51 zastupnik, suzdržanih nije bilo, a rezultate glasovanja zastupnici su popratili pljeskom. O službenom imenovanju na društvenim mrežama oglasio se i sam novi ministar graditeljstva, Branko Bačić:

– Današnjim “ Prisežem” na dužnost potpredsjednika Vlade RH i ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine prihvatio sam odgovornost za upravljanje procesom obnove potresom stradalog područja Republike Hrvatske! Zahvaljujem predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću na ukazanom povjerenju za obnašanje ove iznimno odgovorne, ali i zahtjevne dužnosti. Ujedno se zahvaljujem kolegicama i kolegama u Hrvatskom saboru na podršci, objavio je Bačić.

Pročitajte još

Spikerici iz Dubrovnika endoskopom razbili zube. KBC Split: Sve je po pravilima struke

Dulist

Požar u Mokošici, vatrogasci na intervenciji

Dulist

RAGUŽ PORUČIO TOMAŠEVIĆU Davne 2017. sam tebi i takvima govorio da se spustite među ljude

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija