Aktualno

Miho Katičić ‘otpao’ iz Blagih djela, HDZ-ovci žele Medović

Zbog privremene odsutnosti upra­vitelja Zaklade Blaga djela Nikole Obuljena, ovlaštenje za potpisivanje akata u narednom bi razdoblju tre­bala dobiti članica Upravnog vijeća Nada Medović. Kako DuList doznaje, u formalno-pravnom smislu ništa se u vodstvu Blagih djela neće mijenjati, Obuljen je i dalje upravitelj, ali će Medović, radi normalnog funkcioni­ranja Zaklade, tijekom njegovog izbi­vanja, imati ovlasti za potpisivati akte.

Time su zapravo odbačene poje­dine medijske špekulacije kako će za izvršnog upravitelja doći bivši grad­ski pročelnik, danas zamjenik pročel­nika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo­ Miho Katičić. Prema saznanjima DuLi­sta od te se ideje u potpunosti odu­stalo, a u strukturama bliskim Blagim djelima sve se glasnije može čuti kako bi upravo Nada Medović jednog dana mogla biti Obuljenova nasljednica. Iako se činilo kako će Katičić napu­stiti Gradsku upravu te se zaposliti u Zakladi kao izvršni upravitelj, takva se ideja, doznajemo, nije svidjela aktual­nom postavu HDZ-a, a cijela je priča o izvršnom upravitelju na kraju pala u vodu.

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju DuLista!

Pročitajte još

Zašto je katarski šeik odlučio produžiti svoj boravak u Dubrovniku?

Dulist

Baldo Kovačević: Zaposlenici Libertasa uspjeli su se izboriti za povratak plaća na staro

Iva Dedo

MOMO I INGRID Priča o dvoje Bečana i dvije tisuće noći u Štikovici

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija