Zanimljivosti

MIHAELA SE VRAĆA U SURVIVOR ‘Vidim se kao vođa tima, ali…’

MIHAELA SE VRAĆA U SURVIVOR 'Vidim se kao vođa tima, ali…'

Fitness trenerica Mihaela Pavlović, inače mala iz Komolca, prva je kandidatkinja nove sezone Survivora. Gledateljima je već poznata iz prošle sezone u kojoj je zbog ozljede bila spriječena nastaviti svoje sudjelovanje u natjecanju, javlja Nova TV.

U novu sezonu ulazi, kako kaže, još spremnija i nada se ovoga puta sretnom završetku. Vidi sebe kao vođu tima, ali priznaje da to ipak ne bi voljela biti jer u Survivor uvjetim to nije nimalo jednostavno. Kao najveće izazove izdvaja glad i ograničenu higijenu, no kaže da je više ništa ne može iznenaditi.

Dubrovkinja Mihaela Pavlović po zanimanju je fitness trenerica koja je diplomu magistre kineziologije stekla na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Od malih nogu hobi joj je ribanje, stoga se u slobodno vrijeme rado upušta u plovidbu barkom, uživajući u miru i ljepoti rijeke. Kao njezin najveći životni uspjeh Mihaela ističe osvajanje Rektorove i Dekanove nagrade te priznanje za najuspješnijeg studenta generacije. Mihaela je sudjelovala u drugoj sezoni Survivora koju je napustila zbog ozljede na poligonu, no u trećoj sezoni dobila je priliku vratiti se i ponovno okušati u natjecanju kojem se izuzetno raduje.

-Osjećaj pred ulazak u Survivor je neopisiv. Mislim da ovaj osjećaj u životu možete doživjeti samo jednom. Ja imam tu sreću da sam dobila priliku da još jednom sudjelujem. Prošle sezone sam se ozlijedila u prvom danu na prvom poligonu. Odlučno se vraćam po sve ono što sam propustila prošle godine. Željno iščekujem poligone i sve ostalo što nas čeka – govori Mihaela.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan obitelji!

Dulist