Aktualno

Mia Čerjan srebrna i brončana kod seniorki!

Mia Čerjan srebrna i brončana kod seniorki!

U subotu 24. ožujka u Čakovcu održano je Prvo kolo Hrvatskog kupa za seniore održalo se u proteklu subotu u Čakovcu.

Na natjecanju je sudjelovalo 23 natjecatelja iz 8 klubova iz Zagreba, Velike Gorice, Čakovca, Osijeka i Dubrovnika. Badmintonski klub Aedium je nastupio sa troje natjecatelja pod vodstvom trenera Vlaha Čerjana.

Kod seniorki Mia Čerjan je osvojila dvije medalje, srebrnu u pojedinačnoj i brončanu u konkurenciji ženskih parova. Pojedinačno u konkurenciji 8 natjecateljica, Mia je u prvom kolu pobijedila prvu nositeljicu Nikolinu Dimić iz Zagreba, u polufinalu je bila bolja od Karmele Vadlje iz Čakovca, a onda je u finalu bolja od nje bila Dora Drvodelić, tako da je na kraju osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

U ženskim parovima Mia je zajedno sa suigračicom Emilijom Talan iz Čakovca u konkurenciji četiri para, ostvarila jednu pobjedu i dva poraza, što je na kraju bilo dovoljno za osvajanje trećeg mjesta i brončane medalje.

Kod seniora su nastupili Lukša Zlošilo i Antonio Marunica. U pojedinačnoj konkurenciji gdje je nastupilo 15 igrača, Lukša je zauzeo 11., a Antonio 15. mjesto. Njih dvojica zajedno su u konkurenciji muških parova osvojili 6. mjesto od ukupno 8 parova koliko ih je nastupilo.

Dodajmo kako su, Mia i Lukša još uvijek juniori te su im ovi nastupi u seniorskoj konkurenciji dosta vrijedni za predstojeća natjecanja.

Pročitajte još

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist