Sport

MEMORIJAL ‘MILAN PUTICA’ Sjajan rukomet za pomoć Mari Maltarić

MEMORIJAL 'MILAN PUTICA' Sjajan rukomet za pomoć Mari Maltarić

Treći po redu međunarodni rukometni memorijalni turnir ‘Milan Putica’ održan je u nedjelju u sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Na turniru su nastupili domaćin ŽRK Dubrovnik, ŽRK Metković te RK Lokomotiva Mostar (BiH) i RK Gorica Podgorica (Crna Gora). Turnir se igrao po kup sustavu. U polufinalnim susretima Lokomotiva je svladala Dubrovnik s 29:23, a Gorica s 23:15 bila bolja od Metkovića. U meču za treće mjesto Metkovke su nadvisile Dubrovkinje s 22:21, dok je u utakmici za naslov pobjednika turnira Gorica s 24:22 bila bolja od Lokomotive. Prikazan je sjajan rukomet uz fer igru i sportsko nadmetanje.

Osim glavnog turnira odigrana je i prijateljska utakmica veteranki Dubrovnika i Metkovića, a svakako vrijedi istaknuti kako je turnir bio humanitarnog karaktera, jer su se na ulazu u dvoranu skupljala novčana sredstva za pomoć našoj sugrađanki Mari Maltarić.

Podsjetimo, memorijalni turnir igra se u čast prerano preminulom zaljubljeniku u rukomet i dugogodišnjem treneru ŽRK Dubrovnik Milanu Putici. Na prvom izdanju slavile su rukometašice Metkovića, prošle godine najbolji je bio solinski ŽRK Vranjic, dok je ove godine najbolja bila podgorička Gorica, finalist drugog izdanja.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist