Aktualno

‘MEĐUNARODNA DESTINACIJA 2020.’ Američki stručnjaci u turizmu izabrali Hrvatsku

Intenzivna promocija Hrvatske na američkom tržištu u proteklom razdoblju rezultirala je prestižnom nagradom te je Hrvatska na godišnjoj konvenciji ASTA Global Live proglašena ‘Međunarodnom destinacijom godine 2020.’ Radi se o prestižnoj nagradi koju dodjeljuje udruga američkih stručnjaka u turizmu ASTA, a koja je od neprocjenjive vrijednosti za promociju Hrvatske.

Konferencija ‘ASTA DESTINATION EXPO 2020’, koja će se uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika održati od 3. do 6. prosinca 2020. u Dubrovniku, jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske. Ugošćavanje 300-tinjak američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove, učinit će zasigurno ovu konferenciju najvažnijim turističkim događajem za hrvatski turizam u 2020. godini.

Podsjetimo kako je američko tržište odmah nakon britanskog drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te da je prošle godine u Dubrovniku boravilo 159 146 američkih turista (16 posto više nego 2018. godine), a ostvareno je 442 256 noćenja (15 posto više nego 2018. godine).

Pročitajte još

Radno vrijeme Libertasovih prodajnih mjesta uz današnji praznik

Dulist

U SUBOTU Humanitarna malonogometna utakmica za Pera Matanu

Dulist

ODRŽAN RADNI SASTANAK Franković i Nardelli o modelima financiranja groblja Dubac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija