Aktualno

‘MEĐUNARODNA DESTINACIJA 2020.’ Američki stručnjaci u turizmu izabrali Hrvatsku

'MEĐUNARODNA DESTINACIJA 2020.' Američki stručnjaci u turizmu izabrali Hrvatsku

Intenzivna promocija Hrvatske na američkom tržištu u proteklom razdoblju rezultirala je prestižnom nagradom te je Hrvatska na godišnjoj konvenciji ASTA Global Live proglašena ‘Međunarodnom destinacijom godine 2020.’ Radi se o prestižnoj nagradi koju dodjeljuje udruga američkih stručnjaka u turizmu ASTA, a koja je od neprocjenjive vrijednosti za promociju Hrvatske.

Konferencija ‘ASTA DESTINATION EXPO 2020’, koja će se uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika održati od 3. do 6. prosinca 2020. u Dubrovniku, jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske. Ugošćavanje 300-tinjak američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove, učinit će zasigurno ovu konferenciju najvažnijim turističkim događajem za hrvatski turizam u 2020. godini.

Podsjetimo kako je američko tržište odmah nakon britanskog drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te da je prošle godine u Dubrovniku boravilo 159 146 američkih turista (16 posto više nego 2018. godine), a ostvareno je 442 256 noćenja (15 posto više nego 2018. godine).

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist