Sport

Medo odlazi u redove turskog Enke: ‘Definirano je! Došla je bolja i kvalitetnija ponuda’

Medo odlazi u redove turskog Enke: 'Definirano je! Došla je bolja i kvalitetnija ponuda'

Definirano je, odlazim. Realno gledajući ovo nije bilo u planu. U VK Jug Ao sam došao prije dvije godine da završim karijeru, ali u životu se nikad ništa ne može planirati. Došla je bolja i kvalitetnija ponuda, možda u sportskom smislu mirnija jer su u Jugu uvijek bili u svim natjecanjima imperativ najveća postolja – komentirao je telefonski za DuList svoj odlazak u redove turskog VK Enke Paulo Obradović kojeg smo ‘uhvatili’ na povratku doma iz rimske zračne luke.

Naime, na drugom danu turnira u Cagliariju Barakude su u subotu upisale novu pobjedu, ovoga puta nad aktualnim svjetskim prvacima Talijanima rezultatom 15:12. Time su postali pobjednici ‘Sardinija kupa’, turnira na kojem su sudjelovali uz domaćine Talijane, kao i Rusku reprezentaciju koju su Hrvati nadjačali.

Na naše pitanje koji su mu planovi kratko je odgovorio:

– Dva dana smo doma, idemo za Zagreb pa putujemo za Tokio i nakon toga dolazi sve to.

Podsjetimo, Obradović je nakon dužeg razdoblja ponovno u hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji.

– Mogu reći da sam izuzetno sretan i ponosan i imam osje­ćaj da u principu nisam nikad ni oti­šao, to jest, da nisam preskočio ovih šest godina. Tijekom ovog razdoblja, bio sam i ostao jedan od najvjernijih navijača. Bio sam uz Barakude uvijek i sa srcem. Međutim, najbitnije je da smo našli zajednički jezik i da poku­šamo napraviti što bolji rezultat – rekao je svojedobno o svom povratku u reprezentaciju za DuList proslavljeni dubrovački vaterpolist za kojeg se zanimao i srpski Radnički iz Kragujevca.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist