Aktualno

Mediteranskom sajmu nagrada Hrvatske gospodarske komore

Mediteranskom sajmu nagrada Hrvatske gospodarske komore

Na svečanom otvorenju 21. Mediteranskog sajma projekt Mediteranski sajam i njegov voditelj Vedran Kraljević dobili su nagradu od Hrvatske gospodarske komore. Nagrada je veliko priznanje za sav dosadašnji trud i zalaganje svih OPG-ova, malih proizvođača, poduzetnika iz Hrvatske kao i za vodstvo ovog sajma.

-Ova je nagrada svih onih koji svakodnevno rade na promicanju održivog razvoja, koji neumorno predstavljaju ekološke i tradicijske proizvode kao i proizvode iz područja zelenog poduzetništva. Nagrada je veliko priznanje za dosadašnji rad Mediteranskog sajma, kao i za sve one aktivnosti koje će se provoditi u budućnosti, a koje imaju za cilj podići kvalitetu života ljudi, educirati stanovništvo i brinuti o očuvanju tradicijskih proizvoda Hrvatske – navodi se u priopćenju.

Podsjetimo kako Mediteranski sajam već godinama nudi autentično iskustvo svim posjetiteljima, a malim proizvođačima koji su u njega uključeni omogućuje prezentaciju njihovih proizvoda, lakše povezivanje sa zainteresiranim pojedincima kao i bolji plasman na tržište. Sajam je značajan zbog očuvanja identiteta hrvatskog sela i kulturne baštine, a značajan dio aktivnosti odnosi se na edukaciju svih posjetitelja kao i stručnih javnosti o aktualnim temama koje imaju za cilj očuvanje našeg okoliša, naše bio raznolikosti, osviještenosti o ekološkoj proizvodnji hrane, te poduzimanja aktivnosti na području održivog i odgovornog upravljanja našom zemljom i našim prirodnim bogatstvima.

-Veseli činjenica da na sajam dolazi sve više mladih izlagača, što znači da naš dugogodišnji trud i savjetovanje nije uzaludno – istaknuo je voditelj sajma Vedran Kraljević.

 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist