Aktualno

Mediteranskom sajmu nagrada Hrvatske gospodarske komore

Na svečanom otvorenju 21. Mediteranskog sajma projekt Mediteranski sajam i njegov voditelj Vedran Kraljević dobili su nagradu od Hrvatske gospodarske komore. Nagrada je veliko priznanje za sav dosadašnji trud i zalaganje svih OPG-ova, malih proizvođača, poduzetnika iz Hrvatske kao i za vodstvo ovog sajma.

-Ova je nagrada svih onih koji svakodnevno rade na promicanju održivog razvoja, koji neumorno predstavljaju ekološke i tradicijske proizvode kao i proizvode iz područja zelenog poduzetništva. Nagrada je veliko priznanje za dosadašnji rad Mediteranskog sajma, kao i za sve one aktivnosti koje će se provoditi u budućnosti, a koje imaju za cilj podići kvalitetu života ljudi, educirati stanovništvo i brinuti o očuvanju tradicijskih proizvoda Hrvatske – navodi se u priopćenju.

Podsjetimo kako Mediteranski sajam već godinama nudi autentično iskustvo svim posjetiteljima, a malim proizvođačima koji su u njega uključeni omogućuje prezentaciju njihovih proizvoda, lakše povezivanje sa zainteresiranim pojedincima kao i bolji plasman na tržište. Sajam je značajan zbog očuvanja identiteta hrvatskog sela i kulturne baštine, a značajan dio aktivnosti odnosi se na edukaciju svih posjetitelja kao i stručnih javnosti o aktualnim temama koje imaju za cilj očuvanje našeg okoliša, naše bio raznolikosti, osviještenosti o ekološkoj proizvodnji hrane, te poduzimanja aktivnosti na području održivog i odgovornog upravljanja našom zemljom i našim prirodnim bogatstvima.

-Veseli činjenica da na sajam dolazi sve više mladih izlagača, što znači da naš dugogodišnji trud i savjetovanje nije uzaludno – istaknuo je voditelj sajma Vedran Kraljević.

 

Pročitajte još

Naoružajte se strpljenjem, kolone su prema Župi

Dulist

Pravosudni službenici u štrajku, traže povećanje plaća

Dulist

Grad dodijelio stan za potrebe gostujućih liječnika dubrovačke bolnice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija