DuList PROMO

Medex – proizvodnja metalnih kreveta, podnica, klupa i raznog drugog asortimana od metala

Medex – proizvodnja metalnih kreveta, podnica, klupa i raznog drugog asortimana od metala

Treba Vam kvalitetan metalni krevet, podnica za krevet, stol za kancelariju, pizzeriju ili pak dvoranu za svatove?

Ne znate gdje naručiti kvalitetnu klupu za vrt, park ili recimo police za biblioteku? Sve ovo i niz drugih iznimno kvalitetnih proizvoda od metala možete naručiti na jednom mjestu! Dovoljno je da u Vaš preglednik/browser upišete samo www.medex.hr i izaberete proizvod koji želite naručiti. Za svaki pojedini proizvod možete poslati direktan upit (kolika je cijena, koliko se dugo čeka za izradu odabranog proizvoda, da li se naplaćuje dostava i montaža…) i stručno osoblje Metalne Galanterije Medex u najkraćem mogućem roku odgovoriti će Vam na željeni upit. Svi proizvodi uz ime i opis imaju tablicu u pdf formatu koja služi za lakše naručivanje željenog proizvoda pomoću šifre proizvoda.

Korištenje najsuvremenije tehnologije (CNC kompjuterski kontrolirani strojevi, roboti…), najkvalitetniji čelici koji udovoljavaju svim zahtjevima – čvrstoće, trajnosti i kvalitete osigurali su našim kupcima proizvod koji zadovoljava najviše standarde. Upravo je certifikat ISO 9001:2008 koji posjedujemo dokaz ozbiljnosti organizacije i usmjerenost prema kvaliteti i najvišim standardima!

Kako izgleda naš proizvodni proces možete pogledati ako kliknete na link: http://www.medex.hr/s/proizvodni-procesi/88

Treba istaknuti da je osim proizvoda koji se nalaze na našoj službenoj web stranici moguća  i izrada metalnih konstrukcija i proizvoda raznih namjena po mjeri kupca. Slobodno nas nazovite ili pošaljite poruku.

Pratite nas i na društvenim mrežama gdje konstantno objavljujemo naše najnovije proizvode koje prezentiramo na najmodernijim sajmovima diljem Europe.

Obratite nam se s povjerenjem, jer kod nas riječ „nezadovoljan kupac“ ne postoji!

 

Sponzorirani članak

Pročitajte još

NOVA DUBROVAČKA BOTA ŠARE Obiteljska tradicija kroz održivo poslovanje

Dulist

Evo kako da vam ‘klima’ ne pojede sav novac: Donosimo savjete za uštedu ove sezone

Dulist

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist