Sport

Medaković u Izvršnom odboru Hrvatskog atletskog saveza

Ljubomir Medaković

Dubrovačka atletika prvi put u svojoj stoljetnoj povijesti dobila je priliku sudjelovati u kreiranju daljnjeg razvoja kraljice sportova u Hrvatskoj.

Naime, na izvanrednog izbornoj Skupštini Hrvatskog atletskog saveza u Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza izabran je predsjednik Atletskog kluba Dubrovnik Ljubo Medaković, kojemu je cilj atletiku u Dubrovniku podignuti na razinu koja joj kao kraljici sportova zasluženo i pripada.

Za novog predsjednik Hrvatskog atletskog saveza izabran je Ivan Veštić. On je od skupštinara dobio 92 glasa, a njegov protivnik Marijan Hanžeković 44 glasa. Osim predsjednika izabrana su i četiri potpredsjednika – Stjepan Ljatifi, Mario Bratulić, Ivan Domislović i Irena Weber. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Ljubomir Medaković, Zdravko Budiša, Mario Dobša, Jozo Delaš, Jerko Bagarić i Damir Ludvig.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Marijan Gredelj, za dva člana Andrija Pavičić i Ante Šeremet, a za njihove zamjene Karlo Siljan i Boro Stipić. Za članove Stegovnog odbora izabrani su Marko Šebalj, Goran Vuković i Marijan Mitrović, a za njhove zamjene Ivica Orlić, Borislav Perica i Predrag Bošnjak.

Pročitajte još

Tucak objavio širi popis za EP 2024.

Dulist

DVIJE MEDALJE ZA IGRAČA BK DUBROVNIK ‘Ni Olimpijske igre mu nisu više tako daleko’

Dulist

Košarkaši saznali protivnike na kvalifikacijskom turniru za OI

Dulist