Sport

KRAV MAGA DUBROVNIK Žene, dođite na trening samoobrane!

KRAV MAGA DUBROVNIK Žene, dođite na trening samoobrane!

Krav Maga Hrvatska, klub Dubrovnik organizira besplatni trening seminar samoobrane za žene povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 25.11.

Seminar će se održati nedjelju 30.11. u prostorijama kluba u Općoj Bolnici Dubrovnik, a vodit će ga stručni instruktor Krav Maga sustava Miljenko Mikulić. Početak seminara je u 17 sati, a sve polaznice moraju se obući u laganu sportsku odjeću (bez tenisica).

– Na seminaru ćemo demonstrirati kako se ponašati u neugodnim situacijama, kojim tehnikama žene/djevojke mogu utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te brze i jednostavne tehnike kojima mogu odgovoriti na fizičke napade. Pozivamo sve žene, bez obzira na dob, tjelesnu spremu ili bilo kakvo predznanje da nam se pridruže, naučiti ćete nešto korisno i pritom se zabaviti. Seminaru će se pridružiti članice Krav Maga kluba iz Dubrovnika – istaknuto je u pozivu na seminar.

Uz tehnike samoobrane, upoznat ćete se i sa kettlebell (girja) treningom, posebno zanimljivim za žene zbog jedinstvene kombinacije vježbi snage, izdržljivosti i kardiovaskularne dobrobiti, ali nadasve oblikovanja i učvršćivanja cijelog tijela.

– Obećavamo dobru zabavu uz vrlo korisne tehnike i vježbe. Dođite! – pozivaju iz dubrovačkog Krav Maga centra.

 

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist