Politika

Matušić ne želi dati komentar; Šuica: Solidno

Predsjednik županijske organizacije HDZ-a Frano Matušić,

premda ulazi u Sabor ne želi komentirati rezultate izlaznih anketa, te ističe kako će svoj komentar dati nakon konačnih rezultata.

Inače, u stožeru HDZ-a saznajemo kako je u Konavlima HDZ osvojio 1800 glasova, a Kukuriku koalicija 500. To su rezultati s kojim je HDZ raspolagao nešto iza 20 sati. U Dubrovačkom primorju HDZ je dobio 60 posto glasova, Kukriku koalicija 25 posto, a HSP dr. Ante Starčevića 7 posto. U Komolcu i Mokošici oko 1490 glasova osvojili su i HDZ i Kukuriku koalicija, a HSP-ova Ruža Tomašić 600 glasova.

Od 59 biračkih mjesta izbrojeno je njih 45 s kojim barataju u HDZ-u. Neslužbeno je prema njima HDZ osvojio 4518 glasova, Kukuriku kalicija 6272, HSP dr. A Starčević 1440, a lista Ivana Grubišić 1058 glasova.

– Rezultat je solidan s obzirom što se događalo posljednje dvije godine u HDZ i s obzirom na nezadovoljstvo HDZ ovih birača koji su očito tražili sličnu političku opciju i našli su je u Ruži Tomašić i njezinoj stranci – komentirala je Šuica.

 

Pročitajte još

Maro Kristić poziva sve u tijelima Dubrovačkog saveza športova na podnošenje ostavki!

Dulist

KLUBOVI UMALO OSTALI BEZ FINANCIJA ‘U dubrovačkom sportu kriza nam je veća nego rat u Ukrajini’

FRANKOVIĆ SRĐEVCIMA ‘Vaši su ljudi uhvaćeni s rukama u tegli meda. Maknite ih!’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija