Aktualno

MATO FRANKOVIĆ Ivo Dragić zaustavio je fuziju klubova, zbog njegovog ega gubi dubrovački rukomet

Na vijest o mogućem gašenju Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik osvrnuo se dubrovački gradonačelnik Mato Franković. Navodi kako se do danas nije želio oglašavati po pitanju stanja u ovom klubu, no – došlo je vrijeme i za to.
-Protekla dva mjeseca u suradnji RK Ardiaei Župa dubrovačka, odnosno bivšim rukometašima RKHM Dubrovnik, a uz njihove kontakte s gospodinom Granićem, dosadašnjim predsjednikom kluba, željeli smo napraviti fuziju ova dva kluba kako bi u konačnici imali jednog stabilnog dubrovačkog prvoligaša. Ono što je bilo ključno jest primanje cijele ekipe iz Ardiaei u članstvo RKHM Dubrovnik, organizacija skupštine te izbor novog vodstva. I upravo kada se došlo do samog kraja cjelokupnog procesa sve je zaustavio Ivo Dragić koji je sada jedini krivac zašto se ovo dogodilo RKHM Dubrovnik, a nije trebalo – objašnjava pozadinu priče Franković.
– Zbog čega je to zaustavio? Samo i jedino zato što on ne bi više bio dio RKHM Dubrovnik – eto, osobni ego i taština su jedini razlog zašto dubrovački rukomet gubi, a što je on dobio ne znam, možda par mjeseci za sakrivanje dokumenata. Dubrovačkom sportu potrebne su korjenite promjene, časni i pošteni ljudi, a ne ljudi kojima je sport način osobnog probitka na štetu naše djece i dubrovačkih sportaša. Vjerujem kako ćemo uskoro o ovim temama pričati na gradskom vijeću – poručio je gradonačelnik.

Pročitajte još

Spikerici iz Dubrovnika endoskopom razbili zube. KBC Split: Sve je po pravilima struke

Dulist

Požar u Mokošici, vatrogasci na intervenciji

Dulist

RAGUŽ PORUČIO TOMAŠEVIĆU Davne 2017. sam tebi i takvima govorio da se spustite među ljude

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija