Aktualno

MATO FRANKOVIĆ Ivo Dragić zaustavio je fuziju klubova, zbog njegovog ega gubi dubrovački rukomet

MATO FRANKOVIĆ Ivo Dragić zaustavio je fuziju klubova, zbog njegovog ega gubi dubrovački rukomet

Na vijest o mogućem gašenju Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik osvrnuo se dubrovački gradonačelnik Mato Franković. Navodi kako se do danas nije želio oglašavati po pitanju stanja u ovom klubu, no – došlo je vrijeme i za to.
-Protekla dva mjeseca u suradnji RK Ardiaei Župa dubrovačka, odnosno bivšim rukometašima RKHM Dubrovnik, a uz njihove kontakte s gospodinom Granićem, dosadašnjim predsjednikom kluba, željeli smo napraviti fuziju ova dva kluba kako bi u konačnici imali jednog stabilnog dubrovačkog prvoligaša. Ono što je bilo ključno jest primanje cijele ekipe iz Ardiaei u članstvo RKHM Dubrovnik, organizacija skupštine te izbor novog vodstva. I upravo kada se došlo do samog kraja cjelokupnog procesa sve je zaustavio Ivo Dragić koji je sada jedini krivac zašto se ovo dogodilo RKHM Dubrovnik, a nije trebalo – objašnjava pozadinu priče Franković.
– Zbog čega je to zaustavio? Samo i jedino zato što on ne bi više bio dio RKHM Dubrovnik – eto, osobni ego i taština su jedini razlog zašto dubrovački rukomet gubi, a što je on dobio ne znam, možda par mjeseci za sakrivanje dokumenata. Dubrovačkom sportu potrebne su korjenite promjene, časni i pošteni ljudi, a ne ljudi kojima je sport način osobnog probitka na štetu naše djece i dubrovačkih sportaša. Vjerujem kako ćemo uskoro o ovim temama pričati na gradskom vijeću – poručio je gradonačelnik.

Pročitajte još

OD UTORKA Stižu nove cijene goriva!

Dulist

NAGRAĐENE DORIS KOSOVIĆ I MIA DIMŠIĆ Najbolja pjesma po izboru radijskih urednika

Dulist

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist