Zanimljivosti

Mato Brautović vodit će radionicu o Chat GPT-u

Mato Brautovic

Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Chat GPT – budućnost danas. Radionica će se održati u četvrtak 14. ožujka u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik, a predviđeno trajanje radionice je 3 sata. Vodit će je Mato Brautović, redoviti profesor na Odjelu za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku, specijaliziran je za nove informacijsko-komunikacijske tehnologije, digitalne metode, online novinarstvo i odnose s javnošću. Tijekom 2009./2010., stekao je dodatno znanje na University of Florida i The Poynter Institute u SAD-u putem Fulbright Visiting Scholar programa. Gostujući je predavač na brojnim međunarodnim sveučilištima, a izabran je za člana Izvršnog odbora Europskog digitalnog medijskog opservatorija. Njegova stručnost čini ga izvrsnim predavačem na temu primjene ChatGPT u poduzetništvu, spajajući komunikacijsko znanje s naprednim tehnologijama.

Obuhvatit će pisanje upita za ChatGPT, primjenu ChatGPT u poslovanju (komunikacija s klijentima, analiza tržišta, generiranje sadržaja), demonstraciju upotrebe ChatGPT i strategije za odgovornu upotrebu. Također, dio radionice će biti rad u grupama kroz brainstorming i dijalog o mogućim primjenama u specifičnim industrijama.

-Za sudjelovanje na edukaciji poželjno je da donesete prijenosno računalo, a prijaviti se možete putem  poveznice, maila: czp@czp.hr ili telefona: 020/418-401 – navode.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1947. Rođena književnica Tereza Buconić Gović

Dulist

NA ŠIPANU Treća međunarodna radionica o očuvanju kulturne i prirodne baštine

Dulist

[FOTO] ‘BLUE STEM’ Znanstvenici Instituta Ruđer Bošković podučavali osnovnoškolce

Dulist