Zanimljivosti

Maštoviti radovi mališana nastali su kroz projekt ‘Vuna u s(p)retnim rukama’

Radovi nastali kroz projekt ‘Vuna u s(p)retnim rukama’ izloženi su tijekom prosinca u Deši. Kako navode iz ove dubrovačke udruge, tijekom 2022. godine priredili su nekoliko radionica tkanja, pletenja i kukičanja sa starijim sugrađanima, ali i s onim najmanjima. Kroz radionice sudionici projekta su otkrili svoju kreativnost i pretočili je u maštovite radove. Posebno su se potrudili učenici 1. A razreda OŠ Marin Getaldić, koji su uz podršku učiteljice Snježane Viteškić i mentorstvo voditeljice Zdravke Kulaš izradili šarene kukičane i pletene radove.
-Sudjelovanje u radionicama unaprijedilo je njihov intelektualni, društveni, morali, duhovni i motorički razvoj te su imali priliku na zatvaranju izložbe u DEŠI, ponedjeljak, 19. prosinca pokazati svojim roditeljima i prisutnim sugrađanima naučene vještine.
Radovi će se prodavati u humanitarne svrhe na Božićnom sajmu OŠ Marina Getaldića Centar u srijedu 21. prosinca u 17 h.
Održavanje projekta ‘Vuna u s(p)retnim rukama’ sufinancirali su Dubrovačko-neretvanska županija i Grad Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija