Zanimljivosti

MARTINA TOMČIĆ MOSKALJOV O ROBERTU BOŠKOVIĆU ‘Pored njega češće šutim i slušam!’

MARTINA TOMČIĆ MOSKALJOV O ROBERTU BOŠKOVIĆU 'Pored njega češće šutim i slušam!'

Poznati hrvatski glumac i redatelj, Dubrovčanin Robert Bošković vrijedno radi na svom novom redateljskom uratku, operi Samson i Dalila, koja će se na daskama Hrvatskog narodno kazališta Osijek premijerno prikazati 9. studenog. O pripremama na prvom zajedničkom projektu s Boškovićem pohvalila se na Instagramu operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov.
-Ušetao je nepretenciozno u moj život davne 2009. na kavi sa Sandrom Bagarić u Kavkazu…. družili smo se, telefonirali satima, bili jedan drugom podrška… pratili smo jedan drugog kroz život. Kažu da je 2020. grozna godina! Vjerujem da mnogima doista i jest! Ali, dozvolit ću si podijeliti sa svima osobnu sreću i oduševljenje zbog činjenice da on i ja napokon radimo zajednički projekt u HNK Osijek, operu Samson i Dalila. Ima u sebi tu neku čudnu moć da me drži mirnom, a pušta me kad mu je potreban uragan na sceni! Pored njega češće šutim i slušam! Redatelj predstave moj Robert Bošković – napisala je Tomčić uz fotografije nekih scena opere.
Bošković joj je komentirao: ‘Ti si moja srećica. Baš kako kažeš, 2020. je naša godina. Moja proslava i tvoj povratak u Osijek’.
Inače, premijerom u Osijeku Bošković će proslaviti 20 godina svog umjetničkog rada.

Foto: Instagram

 

View this post on Instagram

 

ušetao je nepretenciozno u moj život daaaavne 2009. na kavi sa Sandrom Bagarić u Kavkazu…. družili smo se, telefonirali saaaaatima, bili jedan drugom podrška … pratili smo jedan drugog kroz život ❤️ kažu da je 2020. grozna godina! vjerujem da mnogima doista i jest! ali, dozvolit ću si podijeliti sa svima osobnu sreću i oduševljenje zbog činjenice da on i ja napokon radimo zajednički projekt u @hnkuosijeku operu #samsonetdalila! ima u sebi tu neku čudnu moć da me drži mirnom, a pušta me kad mu je potreban uragan na sceni! pored njega češće šutim i slušam! redatelj predstave moj @boskovicrobert ❤️ . . . #camillesaintsaens #opera #director #friendshipgoals #igorkrišto

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic) on

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist