Aktualno

Marko Potrebica: Bilo bi dobro da i Biskupija odgovori na pitanje tko je taj novoformirani orkestar

Čuo sam da se navodno pojavio orkestar koji u svom imenu donosi naziv Grada Dubrovnika. O tome me je izvijestio ravnatelj DSO-a koji je primijetio u praksi da su posjetitelji zbunjeni što je orkestar, a što je ta neka nova skupina koja svoje koncerte organizira u prostoru crkve sv. Spasa – izjavio je za DuList Marko Potrebica, predsjednik Gradskog vijeća grada Dubrovnika, na temu pojave orkestra koji narušava ugled našeg DSO-a.
– To je prostor koji nije u ingerenciji Grada Dubrovnika pa bi bilo dobro da i Biskupija odgovori na pitanje tko je taj novoformirani orkestar. U ovom trenutku ne znam više detalja o tom navodno novom orkestru, osim da nema veze s Gradom Dubrovnikom. Trebalo bi vidjeti i provjeriti o kome se radi – dodao je Potrebica.
Pitali smo i ima li Grad Dubrovnik način kako se zaštiti od posezanja za brendom našeg grada.
-Mi nažalost nemamo nikakvu mogućnost zaštite branda grada. Kad bi postojala takva mogućnost naravno da bi grad zaštitio ime Dubrovnika, ali nemamo tu zakonsku mogućnost spriječiti bilo koga da se lažno oglašava – zaključuje.

Podsjetit ćemo kako smo upit poslali i Dubrovačkoj biskupiji te dominikancima. Odgovore ćemo objaviti čim ih dobijemo.

Pročitajte još

Naoružajte se strpljenjem, kolone su prema Župi

Dulist

Pravosudni službenici u štrajku, traže povećanje plaća

Dulist

Grad dodijelio stan za potrebe gostujućih liječnika dubrovačke bolnice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija