Aktualno

MARKO MIŠO MUJAN ‘Ovo je sramota za hrvatsku Vladu’

MARKO MIŠO MUJAN 'Ovo je sramota za hrvatsku Vladu'

Ovo je sramota za hrvatsku Vladu. Velika je sramota da se dosad nije moglo naći neko rješenje i zajednički dogovor. To je jedna posebna bahatost. Inače, sve se nešto radi bezobrazno i ljudima iza leđa kako u samom Dubrovniku tako i Hrvatskoj. Rasprodana je Hrvatska kompletno i još se uvijek to radi, kao da je to neka misija tih ljudi, a sve iza leđa naroda i branitelja. Jer narod i branitelji su jedno te isto. Ne bore se oni gore jer imaju male mirovine, nije to razlog za njihov prosvjed. Prosvjeduju prije svega zbog te rasprodaje i lopovluka zbog čega svi po malo dolazimo na prosjački štap – komentirao je Marko Mišo Mujan, predsjednik Udruge branitelja Dubrovnika, dramatičnu situaciju na Markovom trgu, gdje je u večernjim satima četvrtka policija opkolila okupljene branitelje iz Savske 66 koji su se sklonili u crkvu. A sve što traže, ističu, jest razgovor s premijerom Zoranom Milanovićem.

Na pitanje hoće li i dubrovački branitelji organizirati prosvjed ili pak krenuti prema Zagrebu Mujan ističe kako će se o svemu odlučiti tijekom dana.

– Prosvjed podržavamo od početka i vidjet ćemo što ćemo poduzeti. Danas imamo dogovor i možda danas i napravimo nešto, a možda i ne jer ne želimo stvarati nikakvu paniku i donositi odluke na prečac – zaključio je Mujan.

Pročitajte još

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist

NAKON TARIKA Lejla Filipović odgovorila hejterima na kritike u ‘Zvijezde pjevaju’

Dulist

SMJEŠTAJ S POGLEDOM NA MORE Nove poste kampera na putu za Copacabanu

Dulist