Sport

Mario Hezonja najavio povratak u reprezentaciju

Mario Hezonja najavio povratak u reprezentaciju

Hrvatski košarkaš i član Portland Trail Blazersa američkim je novinarima indirektno potvrdio svoj dolazak na kvalifikacijski turnir za OI u Splitu, piše Sportnet.rtl.hr.

Kako prenosi Sportklub, hrvatski košarkaš i krilo Portland Trail Blazersa Mario Hezonja je u razgovoru s američkim novinarima kazao da želi s reprezentacijom izboriti OI i u Tokiju se boriti za medalju.

-Cilj za 2020. je ući u playoff i mislim da ga usprkos ozljedama možemo uhvatiti. Naravno, nadam se da ću u Splitu s reprezentacijom izboriti Olimpijske igre i da se ondje borimo za medalju – otkrio je Hezonja svoje ciljeve u novoj godini.

Hezonja je u sezonu krenuo dobro, ali je promjenama u rosteru i svojim problemima s ozljedama izgubio mjesto u užoj rotaciji Blazersa.

‘Više me mentalno to pogađa nego što me fizički boli. Čim osjetim nešto, ne želim ići kroz potez koji sam naumio do kraja, već idem nekako slabije i opuštenije. Sad imam stalno rehabilitacije, nije da mi jako smeta, ali osjetim neku nelagodu i nadam se da će mi rehabilitacija pomoći.’

Hezonja je tako indirektno potvrdio svoj dolazak u Split gdje bi za reprezentaciju trebao zaigrati prvi put nakon 2016. i Olimpijskih Igara u Riju, donosi Sportnet.rtl.hr.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist