Sport

‘Marinkolor’ pobjednik drugog kola Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

'Marinkolor' pobjednik drugog kola Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Odigrano je drugo kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Utakmica između ekipa Dr Čolić i Soul caffe odgođena je zbog Covid 19 i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Franko Torić (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je četiri seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Šimun Lukačević i Luka Kulaš donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Joško Martinović. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Damir Gleđ i Damir Parmać.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7:0 Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Josip Martinović i Marko Venier donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede pobjede bez izgubljenog seta, ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu The Dream Team rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Robert Kralj donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali je imao nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Goran Raspopović i Robert Kralj. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Petra Raos i Antonio Maslać. Ovu utakmicu ekipa Aragosa travel igrala je sa dva igrača tako da su utakmice trećeg igrača izgubili bez igre.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Šampinjoni Konavle, pored igrača utakmice, Jurica Prpić donio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi, dvije pojedinačne pobjede ostvario je Marijo Obrovac bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena a jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Maro Šimunović.

Nakon 2. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 4 boda, druga je ekipa Ombla Lapad kolor s osvojenih 4 i treća ekipa Obla s osvojena 3 boda.

Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Marko Šarić (Marinkolor), Marko Venier (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Najbolji parovi nakon 2. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Šimun Lukačević / Joško Martinović (Lapad kolor) i Pavle Radonić / Ivo Šarić (Soul caffe).

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist