Sport

‘Marinkolor’ pobjednik devetog kola Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

‘Marinkolor’ pobjednik devetog kola Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

Odigrano je deveto kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Zaostala utakmica 8. kola između ekipa Aragosa travel i Tropic Thunder odigrana je ovaj tjedan pri čemu je ekipa Aragosa travel pobjedila ekipu Tropic Thunder rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Josip Dedo i Goran Raspopović donijeli su isto tako dvije pojedinačne pobjede uz po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Robert Kralj i Goran Raspopović.

U 9. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Božo Čavala donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s neznatno lošijim omjerom dobivenih poena dok je Ivo Šarić ostvario isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. Ekipa Orlando igrala je sa dva igrača, pri čemu su utakmice trećeg igrača pisane pobjedničkoj ekipi bez igranja.

Ekipa Dr Čolić pobjedila ekipu Tropic Thunder rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Marinko Matulović (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Ivica Petković ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok su Siniša Desnica i Dario Petković donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dario i Ivica Petković.

Ekipa Lapad kolor pobjedila ekipu The Dream Team rezultatom 7:0. Najbolji igrač susreta bio je Luka Kulaš (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Šimun Lukačević ostvario je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Franko Torić ostvario isto tako dvije pojedinačne pobjede ali s dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Joško Martinović.

Ekipa Ombla pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Dario Marić ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta ostvario je Goran Raspopović dok je Robert Kralj ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Ekipa Aragosa travel igrala je sa dva igrača, pri čemu su utakmice trećeg igrača pisane pobjedničkoj ekipi bez igranja.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Šampinjoni Konavle rezultatom 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je samo jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier ostvario je dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok je Barbara Vlahović ostvarila jednu pojedinačnu pobjede za svoju ekipu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović o Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Jurica Prpić.

Nakon 9. kola, i završetka jesenskog dijela Prvenstva, Prvenstvo se nastavlja s 10. kolom 17. siječnja 2022.

Nakon 9. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 16 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 16 bodova i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 16 bodova.

Ekipa Marinkolor od 8 odigranih utakmica (jednu utakmicu nije odigrala sa prošlogodišnjim prvakom Dr Čolić a ista će se odigrati u pauzi Prvenstva) svih osam je dobila, 4 sa rezultatom 7:0, 3 s rezultatom 6:1 i 1 s rezultatom 5:2 s ukupnim skorom od dobivenih 51 naspram 5 izgubljenih partija. Marinkolor je ukupno dobio 157 setova dok je 32 izgubio.

Najbolji pojedinci nakon 9. kola su Marko Šarić (Marinkolor), Marko Venier (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Marko Šarić odigrao je 16 utakmica (od mogućih 18) pri čemu je svih 16 dobio uz skor 48 dobivenih i samo 2 izgubljena seta.

Najbolji parovi nakon 9. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Filip Mikulić / Dario Petković (Dr Čolić) i Pepo Deranja / Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle).

Par Josip Martinović i Marko Venier (Marinkolor) odigrali su 8 utakmica (od mogućih 9) pri čemu su svih 8 dobili uz skor 24 dobivenih i 5 izgubljenih setova.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr