Sport

Marelja: Mornar je nanjušio krv

Marelja: Mornar je nanjušio krv

U srijedu, 7. svibnja u 19 sati u Gružu će se igrati prva utakmica za 3. mjesto prvenstva Hrvatske između VK Jug CO i Mornara BS iz Splita.

Sudit će Dragan Štampalija iz Šibenika i Zoran Tomić iz Zagreba, dok će delegat biti Edi Bajica iz Šibenika. Utakmicu će se moći izravno pratiti putem LIVE streaminga na internetskim stranicama Juga.

Prema najavama koje stižu iz redova splitske momčadi Mornar ne samo da nije odustao od treće pozicije, već se nada da u susretima s Jugom ima objektivnih šansi za pobjedu na dvije dobivene utakmice.

Što o tome kaže igrač Juga Jure Marelja koji je u Dubrovnik stigao upravo iz redova Mornara?

– To je klub u kojem sam igrao dugi niz godina i oni uvijek u ovim utakmicama traže nadu. Ide im na ruku činjenica da smo i mi u silaznoj formi i da su nam rezultati u posljednje vrijeme loši. Mi smo šokirani nakon poraza od Mladosti i oni su, uvjetno rečeno, nanjušili krv. Siguran sam da će u Gružu dati sve od sebe da nas pobijede, a u Splitu će nam sigurno biti još teže jer smo i u kupu i u prvenstvu s njima igrali jako teške utakmice na Poljudu.

No, unatoč svemu, Marelja ističe kako je kvaliteta na strani Juga, bez obzira što Mornar ima dobru momčad sastavljenu od iskusnih igrača i mladih koji traže svoju šansu.

– Ipak, i oni su imali određenih problema u odlučujućim utakmicama. Kada je trebalo pobijediti Budvu i Jadrana HN nisu se iskazali. Uvjeren sam da će naša individualna kvaliteta biti presudna i da ćemo dvokorakom doći do trećeg mjesta – kazao nam je Marelja.

Izvor: Jug.hr

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist