Sport

Mara Marić i Goran Hrnić novi dopredsjednici Ragbi kluba Dubrovnik

Mara Marić i Goran Hrnić novi dopredsjednici Ragbi kluba Dubrovnik

Ragbi klub Dubrovnik na čijem je čelu već dvije godine dr. Marijo Bekić, ima nove dopredsjednike. Na redovnoj skupštini kluba je, naime, jednoglasno izabrana nova dopredsjednica dr.sc. Mara Marić sa Sveučilišta u Dubrovniku kao osoba za jačanje sveučilišnih veza jer je ragbi prije svega sveučilišni sport, kao i drugi dopredsjednik Goran Hrnić, uvaženi i cijenjeni turistički poduzetnik i čovjek s uspješnim i bogatim iskustvom u radu sportskih organizacija i klubova. Također je za člana uprave kluba izabran Nikša Krlić koji u klubu djeluje već neko vrijeme te je postao glavni operativac i nepremostiv kotačić prilikom organizacije turnira, putovanja i ostalih akcija kluba.
-Uz već postojeće članove uprave, Ragbi klub Dubrovnik se sada organizacijski pojačao za sve buduće programe i planove, a već skoro dvije godine na čelu kluba je dr.sc. Marijo Bekić s kojim je klub ostvario veliki napredak i uspjehe od kojih je najveći dobivanje potpore za EU projekt u iznosu od 60 isuća eura od strane Europske komisije kao i stalni rast svih članova, a ponajviše djece – navodi se u priopćenju za medije. Nadalje, pružena je podrška u radu glavnom treneru kluba Antoniju Malekinušiću, te je najavljen dolazak mladih trenera iz Engleske kao pomoć u radu i daljnjem razvoju igrača i igračica kluba.
Ragbi klub Dubrovnik osim kontinuiranog rada sa djecom i mladima stalno radi na novim projektima od kojih je vrijedno spomenuti organizaciju Dubrovnik Sevens – međunarodnog turnira u olimpijskom ragbiju. Dubrovnik Sevens je turnir koji će privući u grad ragbi ekipe iz Velike Britanije, Francuske i Rusije te ostalih velikih ragbi nacija, ali i nacija koji turistički gravitiraju Dubrovniku. Na taj način plan je Dubrovniku u predsezoni ponuditi dodatan sadržaj i sportsku manifestaciju u jednom od najpopularnijih olimpijskih sportova.
Svakako treba spomenuti kako je Ragbi klub ovom skupštinom ujedno proslavio i svoj peti rođendan, iako je neformalno osnovan godinu dana ranije, početkom 2015. godine.

Pročitajte još

DVOGODIŠNJI UGOVOR Dubrovkinja Kristina Prkačin potpisala s Podravkom

Dulist

FOTO Gotovo 100 tisuća eura dodijeljeno dubrovačkim sportskim klubovima

Dulist

TURNIR TENIS KLUBA DUBROVNIK Deranja, Smokvina i Vušić najuspješnije!

Dulist