Sport

Ekipa iz Podravine pobjednici turnir u gađanju letećih meta ‘Oluja 2021’

Streljački klub Primorje Visočani organizirao je od 7. do 8. kolovoza 2021., povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te dana Hrvatskih branitelja, već tradicionalni turnir u gađanju letećih meta u disciplini olimpijski trap pod nazivom ‘Oluja 2021’.

Tako je ovom prilikom održano prvenstvo Dubrovačko-neretvanske županije te Grand prix na kojem su, uz strijelce iz čitave Hrvatske, sudjelovali i strijelci iz Republike Slovenije te Bosne i Hercegovine, a odličja najboljima je uručio župan Nikola Dobroslavić.

U ekipnom dijelu natjecanja Grand prix najuspješnija je bila ekipa iz Podravine, drugo mjesto osvojila je ekipa Turopolje, a treće mjesto osvojila je ekipa Primorje Visočani.

U pojedinačoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Branimir Butigan, član S.K. Primorje; drugo mjesto osvojio je Tihomir Marijančić iz streljačkog društva Podravina, a treće mjesto osvojio je Vlado Šimec, član ŠSK Vepar iz Novog Marofa.

U Županijskom djelu natjecanja prvo mjesto ekipno osvojila je ekipa S. K. Primorje u sastavu Nikša Lujo, Branimir Butigan i Alen Franić. Drugo mjesto ekipno osovijla je ekipa S. D. Župa u satavu Đuro Šabadin, Mato Lučić i Maro Račić dok je treće mjesto osvojila ekipa S. D. Dubrovnik u sastavu Nikša Bečić, Nikola Miloslavić i Marko Radiš.

U pojedinačnoj konkurenciji prva tri mjesta pripala su članovima S. K. Primorje: prvo je mjesto osvojio Branimir Butigan, drugo mjesto Nikša Lujo, a treće mjesto osvojio je Ivica Bačić.

Pročitajte još

Buža je ove subote bila centar šaha, zaigrali su mali i veliki

Dulist

Hrvatska vaterpolska reprezentacija do 17 godina doživjela poraz od Mađarske

Dulist

U nedjelju utrka najduljim obrambenim zidom u Europi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija