Sport

Ekipa iz Podravine pobjednici turnir u gađanju letećih meta ‘Oluja 2021’

Streljački klub Primorje Visočani organizirao je od 7. do 8. kolovoza 2021., povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te dana Hrvatskih branitelja, već tradicionalni turnir u gađanju letećih meta u disciplini olimpijski trap pod nazivom ‘Oluja 2021’.

Tako je ovom prilikom održano prvenstvo Dubrovačko-neretvanske županije te Grand prix na kojem su, uz strijelce iz čitave Hrvatske, sudjelovali i strijelci iz Republike Slovenije te Bosne i Hercegovine, a odličja najboljima je uručio župan Nikola Dobroslavić.

U ekipnom dijelu natjecanja Grand prix najuspješnija je bila ekipa iz Podravine, drugo mjesto osvojila je ekipa Turopolje, a treće mjesto osvojila je ekipa Primorje Visočani.

U pojedinačoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Branimir Butigan, član S.K. Primorje; drugo mjesto osvojio je Tihomir Marijančić iz streljačkog društva Podravina, a treće mjesto osvojio je Vlado Šimec, član ŠSK Vepar iz Novog Marofa.

U Županijskom djelu natjecanja prvo mjesto ekipno osvojila je ekipa S. K. Primorje u sastavu Nikša Lujo, Branimir Butigan i Alen Franić. Drugo mjesto ekipno osovijla je ekipa S. D. Župa u satavu Đuro Šabadin, Mato Lučić i Maro Račić dok je treće mjesto osvojila ekipa S. D. Dubrovnik u sastavu Nikša Bečić, Nikola Miloslavić i Marko Radiš.

U pojedinačnoj konkurenciji prva tri mjesta pripala su članovima S. K. Primorje: prvo je mjesto osvojio Branimir Butigan, drugo mjesto Nikša Lujo, a treće mjesto osvojio je Ivica Bačić.

Pročitajte još

ŠVICARCI, PORTUGALCI, AUSTRIJANCI, HRVATI… Interes za Arenu Lapad iznenadio gradonačelnika!

Dulist

Pridružite se obilježavanju Europskog tjedna sporta

Dulist

BRAVO! Lorenzo Butigan teniski viceprvak države do 10 godina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija