Aktualno

Manjgura s čak dva projekta u finalu za PR Oscare!

Kresimir Macan kampanja Marka Filipovica za gradonacelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021

Agencija za odnose s javnošću Manjgura je sa svojim radovima ušla u dva finala za međunarodnu nagradu IPRA GWA  (International Public Relations Association Golden World Awards). IPRA GWA je poznata i kao svojevrsni Oscar u PR industriji, a ujedno je i najstarije svjetsko natjecanje u području ove struke. Inače, ovo je prvi put da se ova dodjela nagrada održava u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu od 3. do 5. srpnja gdje će naša metropola postati središte okupljanja vrhunskih stručnjaka iz PR-a iz cijelog svijeta.

Manjgura se s prijavom rada ‘How We Sold the Wolf of Wall Street to the Region’ plasirala se u kategoriji Organizacija događanja, a s prijavom ‘Justice Served: Historic Rise of Judges’ Salaries’ u kategoriji Javni sektor. Domaćin ove manifestacije je Krešimir Macan, osnivač i direktor Manjgure koji sudjeluje i kao član žirija IPRA GWA. U žiriju je ukupno 48 sudaca iz cijeloga svijeta, a treba reći i kako Macan ne sudi u kategorijama u kojima je Manjgura finalist. Glavni tajnik IPRA-e Philip Sheppard je ranije otkrio kako imaju 38 kategorija za prijavu te žiri odvojeno tretira agencije i interne timove.

Banner 300x250 DU 1

–  Prijave se ocjenjuju prema pet kriterija: problem ili prilika, istraživanje, planiranje, provedba i rezultati. Ove godine imamo prijave iz cijeloga svijeta, od Argentine do Japana, od Hrvatske do Kazahstana – rekao je Sheppard.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist