Aktualno

Manjgura s čak dva projekta u finalu za PR Oscare!

Kresimir Macan kampanja Marka Filipovica za gradonacelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021

Agencija za odnose s javnošću Manjgura je sa svojim radovima ušla u dva finala za međunarodnu nagradu IPRA GWA  (International Public Relations Association Golden World Awards). IPRA GWA je poznata i kao svojevrsni Oscar u PR industriji, a ujedno je i najstarije svjetsko natjecanje u području ove struke. Inače, ovo je prvi put da se ova dodjela nagrada održava u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu od 3. do 5. srpnja gdje će naša metropola postati središte okupljanja vrhunskih stručnjaka iz PR-a iz cijelog svijeta.

Manjgura se s prijavom rada ‘How We Sold the Wolf of Wall Street to the Region’ plasirala se u kategoriji Organizacija događanja, a s prijavom ‘Justice Served: Historic Rise of Judges’ Salaries’ u kategoriji Javni sektor. Domaćin ove manifestacije je Krešimir Macan, osnivač i direktor Manjgure koji sudjeluje i kao član žirija IPRA GWA. U žiriju je ukupno 48 sudaca iz cijeloga svijeta, a treba reći i kako Macan ne sudi u kategorijama u kojima je Manjgura finalist. Glavni tajnik IPRA-e Philip Sheppard je ranije otkrio kako imaju 38 kategorija za prijavu te žiri odvojeno tretira agencije i interne timove.

–  Prijave se ocjenjuju prema pet kriterija: problem ili prilika, istraživanje, planiranje, provedba i rezultati. Ove godine imamo prijave iz cijeloga svijeta, od Argentine do Japana, od Hrvatske do Kazahstana – rekao je Sheppard.

Pročitajte još

Evo koliko su porasle cijene nekretnina i najmova u EU-u

Dulist

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist