DuList IN

MANIFESTACIJA ‘GUSTI OD KOBASICA’ Sudjelujte u natjecanju za najbolju kobasicu dubrovačkog kraja

‘Gusti od kobasica’ edukacijsko – natjecateljski gastro događaj održat će se u Konavlima sljedećeg vikenda. Iz Agroturizma Konavle pozivaju sve zainteresirane da uzorke kobasica donesu u ured Agroturizma Konavle na Grudi, 11. ili 12. veljače u vremenu od 15:00-18:00 sati, ili svoje sudjelovanje prijave na 095 124 6333 (Dario).
U izboru za najbolju domaću kobasicu, ‘Gusti od kobasica’, Konavle 2021., mogu sudjelovati svi proizvođači kobasica dubrovačkog kraja koji u domaćinstvu za svoje potrebe ili za potrebe tržišta proizvode kobasice. Uzorak za ocjenjivanje mora sadržavati najmanje 50 cm ukupne dužine klobasice i biti isključivo domaće proizvodnje. Pobjednike očekuju diplome i presižna titula ‘Najbolje kobasice dubrovačkog kraja’.
Postupak ocjenjivanja će provesti certificirani kušači iz Istre i domaći stručnjaci, a moći će se uživo pratiti na You Tube kanalu i Facebook stranici Agroturizma Konavle u subotu 13. veljače u 17:30 sati.
Stručnu edukaciju na temu proizvodnje i prerade suhomesnatih proizvoda održat će u nedjelju 14. veljače u 17:00 sati dr.sc. Mario Bratulić. Ovom prilikom će predstaviti i projekt prvog konavoskog pogona za proizvodnju suhomesnatih proizvoda. Zbog epidemioloških mjera broj polaznika ove edukacije će biti ograničen. Prisustvovanje je moguće isključivo uz prethodnu prijavu na e-mail: ured@agroturizam-konavle.hr. Edukacija će se također uživo prenositi na You Tube kanalu i Facebook stranici Agroturizma Konavle, u nedjelju, s početkom u 17:00 sati.
Događaj je nastavak aktivnosti koje je Agroturizma Konavle započeo prošle godine, a koji ima za cilj podizanje kvalitete tradicijskih proizvoda i daljnji razvoj agroturističke ponude Konavala.
Sve dodatne informacije možete naći na web stranici www.agroturizam-konavle.hr te na facebook profilu Agroturizam Konavle.

Pročitajte još

IZBACUJE TOKSINE I LIJEČI UMOR Napitak koji će vas napuniti energijom

Dulist

MIDSUMMER SCENE Karanov mjuzikl, Novela od Stanca na engleskom, poznati pijanisti i još mnogo toga

Dulist

‘LAPAD TRAŽI ZVIJEZDU’ Učenici pokazali svoje talente uz Dan škole

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija