DuList IN

MANIFESTACIJA ‘GUSTI OD KOBASICA’ Sudjelujte u natjecanju za najbolju kobasicu dubrovačkog kraja

MANIFESTACIJA 'GUSTI OD KOBASICA' Sudjelujte u natjecanju za najbolju kobasicu dubrovačkog kraja

‘Gusti od kobasica’ edukacijsko – natjecateljski gastro događaj održat će se u Konavlima sljedećeg vikenda. Iz Agroturizma Konavle pozivaju sve zainteresirane da uzorke kobasica donesu u ured Agroturizma Konavle na Grudi, 11. ili 12. veljače u vremenu od 15:00-18:00 sati, ili svoje sudjelovanje prijave na 095 124 6333 (Dario).
U izboru za najbolju domaću kobasicu, ‘Gusti od kobasica’, Konavle 2021., mogu sudjelovati svi proizvođači kobasica dubrovačkog kraja koji u domaćinstvu za svoje potrebe ili za potrebe tržišta proizvode kobasice. Uzorak za ocjenjivanje mora sadržavati najmanje 50 cm ukupne dužine klobasice i biti isključivo domaće proizvodnje. Pobjednike očekuju diplome i presižna titula ‘Najbolje kobasice dubrovačkog kraja’.
Postupak ocjenjivanja će provesti certificirani kušači iz Istre i domaći stručnjaci, a moći će se uživo pratiti na You Tube kanalu i Facebook stranici Agroturizma Konavle u subotu 13. veljače u 17:30 sati.
Stručnu edukaciju na temu proizvodnje i prerade suhomesnatih proizvoda održat će u nedjelju 14. veljače u 17:00 sati dr.sc. Mario Bratulić. Ovom prilikom će predstaviti i projekt prvog konavoskog pogona za proizvodnju suhomesnatih proizvoda. Zbog epidemioloških mjera broj polaznika ove edukacije će biti ograničen. Prisustvovanje je moguće isključivo uz prethodnu prijavu na e-mail: ured@agroturizam-konavle.hr. Edukacija će se također uživo prenositi na You Tube kanalu i Facebook stranici Agroturizma Konavle, u nedjelju, s početkom u 17:00 sati.
Događaj je nastavak aktivnosti koje je Agroturizma Konavle započeo prošle godine, a koji ima za cilj podizanje kvalitete tradicijskih proizvoda i daljnji razvoj agroturističke ponude Konavala.
Sve dodatne informacije možete naći na web stranici www.agroturizam-konavle.hr te na facebook profilu Agroturizam Konavle.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist