Sport

MALIŠANI, PRIJAVITE SE 4. Uskršnji turnir u stolnom tenisu na Grudi

stolni tenis089

U nedjelju, 31. ožujka s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani OŠ Gruda na Grudi u Konavlima u organizaciji Stolnoteniskog kluba ‘Konavljanin’ iz Čilipa, održat će se Uskršnji turnir u stolnom tenisu za sve zainteresirane registrirane i neregistrirane igračice i igrače.

Kategorije u kojima će se igrači natjecati jesu: početnici/početnice (klinci i klinceze) koji su rođeni 1. siječnja 2010. i mlađi, najmlađi kadeti/kadetkinje, mlađi kadeti/kadetkinje, kadeti/kadetkinje, juniori/juniorke, seniori/seniorke, veterani (40-49 godina), veterani (50-59 godina), veterani (60 i više godina) te parovi. Svi natjecatelji imaju pravo igrati samo jednu kategoriju.

Prijavnina za turnir iznosi 50 kuna, a prijave se mogu poslati zaključno do četvrtka 28. ožujka 2019. do 17.00 sati na e-poštu luko.ledinić@atlanticgrupa.com ili na broj mobitela 0912380205 (Luko Ledinić). Organizatori ovogodišnjeg turnira pozivaju sve zainteresirane klubove i pojedince na sudjelovanje na turniru kao i sve zainteresirane gledatelje.

Pročitajte još

[FOTO] ZA TRENERA I PRIJATELJA Memorijalna utakmica u spomen na Zlatka Sentića

Dulist

Juraj Barčot apsolutni rekorder Hrvatske

Dulist

ZLATNI ORLANDO Natjecanje okupilo 331 plivača iz 41 kluba

Dulist