Sport

MALI WEMBLEY, ZAVRŠNA VEČER! Light show u finalu, a gledateljima mobitel, TV i još 36 nagrada

MALI WEMBLEY, ZAVRŠNA VEČER! Light show u finalu, a gledateljima mobitel, TV i još 36 nagrada

Poliklinika Marin med drugu će godinu zaredom igrati u finalu malonogometnog turnira ‘Mali Wembley 2017.’. Prošle godine nisu bili uspješni, nakon ruleta penala, slavio je Caffe bar Mirakul 2:0.

Ove sezone, u polufinalu penali radosti za ‘doktore’. Vrlo izjednačen polufinalni dvoboj protiv Konobe Maestral Ston završio je u regularnom dijelu – 1:1. U ruletu penala milimetarski precizni udarci Vlaha Grbešića i Admira Bijedića za slavlje 3:1 i plasman u drugo uzastopno finale.

Drugo polufinale ponudilo je veliku neizvjesnost i uzbuđenje do posljednje sekunde. Prvo poluvrijeme ogleda Evo nas opet – Pizza shop protekao je bez pogodaka, ali i ne bez izglednih prilika. U nastavku susreta, točnije u 24. minuti, Marko Ilić pogađa za vodstvo Evo nas opet. Nakon silnih njegovih obrana, ‘topovski’ udarac Iva Vlahušića, neobranjivo odsjeda ‘pod rašlje’ u 32. minuti za novi početak (1:1).

Nakon ruleta penala promašaji Vlahušića i Bazdana odnosno pogoci Torbarine i Nađa za veliko slavlje momčadi Pizza shop (3:1).

Za titulu najbolje momčadi u veteranskom dijelu turnira boriti će se Maximus i Evo nas opet. Maximus je na uvjerljiv način u polufinalu nadigrao Drvenu funjestru 6:4 dok je Evo nas opet tek nakon boljeg izvođenja penala iz utrke za finale izbacio Danče. Regularni dio završio je 0:0, a nakon penala pobjeda Evo nas opet 2:1.

Amatersko sportsko društvo Montovjerna, kao organizator turnira, pobrinuo se za spektakularnu završnicu ovogodišnjeg turnira.
Naime, osim kupnje lutrije, čija je cijena 10 kuna, u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade, a od kojih su glavne televizija, mobitel, pršut i janje.. te još vrijedne 34 nagrade, u finalnom dvoboju očekuje nas light show prilikom izlaska igrača što će biti ujedno jedinstveni slučaj na malonogometnim turnirima ovog tipa.

RASPORED ZAVRŠNOG DANA
19.30 sati  Konoba Maestral Ston – Evo nas opet (utakmica za treće mjesto)
20.30 sati Revijalna utakmica
21.00 sati FINALE Evo nas opet — Maximus (veterani)
22.00 sata NAGRADNA IGRA – izvlačenje sretnih dobitnika
22.30 sata FINALE Poliklinika Marin med – Pizza shop (glavni turnir)

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist