Aktualno

MALI BORAC JE DOBRO! Romano je izvan životne opasnosti, majka poručila: ‘Hvala vam za sve!’

MALI BORAC JE DOBRO! Romano je izvan životne opasnosti, majka poručila: 'Hvala vam za sve!'

Dragi ljudi velikoga srca, pišem vam u svoje ime i zahvaljujem vam na svemu što ste učinili za mene i moga sina Romana, koji je 6.12.2015 doživio kliničku smrt i 10 minuta bio mrtav, VELIKO HVALA liječnicima OB Dubrovnik, koji su se svim snagama trudili vratiti mi sina u život,

sestrama koje su ga primile i sudjelovale u reanimaciji, Hrvatskoj vojsci na prijevozu do Splita, KBC Split Firule koji su nam pružili adekvantan smještaj i njegu, koji su razumni i pružaju utjehu i svaku moguću informaciju prenose imajući strpljenja za sve – HVALA VAM!! – napisala je puna emocija majka malog Romana na svom Facebook profilu.

Uz puno emocija, hrabra mlada majka zapisala je i ovo…

HVALA vam svim na donacijama što ste uplatili na račun moje majke, te vas isto molim da NE UPLAĆUJETE više jer je moj sin hvala dragom Bogu van životne opasnosti. Hvala vam za svaku molitvu i riječ potpore, za sve vas koje ste došle u bolnicu nas vidit, za smještaj koji je pružen mojoj majci Vesni (gospođa Mira i njen suprug).

Hvala prijateljima i kolegama moje majke iz doma ‘Maslina’. Hvala mojoj Ivi za sve što je učinila za nas i njenoj obitelji, svim mojim prijateljicama i prijateljima, svim svećenicima na molitvama, novinarima, portalima i stranicama društvenih mreža koji ste podjelili priču o mom sinu.

Molila bih da mi se isto tako jave žena i muž koji su me u trenutku tragičnog događaja prevezli do bolnice i samim time ujedinili se u spasu za život moga sina. I na kraju hvala dragom Bogu, bez njega moj sin ne bi bio sada među nama!!!! Romano se nalazi van životne opasnosti, jede na bočicu sam (bez sonde) i nalazi su dobri, za punih 10 minuta u kojima je on prestao disati… ČUDO! Hvala u ime mene i moje majke Vesne!

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist