DuList PROMO

MALAC GENIJALAC Upisi u tijeku!

MALAC GENIJALAC Upisi u tijeku!

Međunarodna škola MALAC GENIJALAC koja je otvorila svoja vrata u Gružu na adresi Dr. Ante Starčevića 20 otvorila je nove grupice i ovim putem poziva sve zainteresirane roditelje na besplatan probni sat.

Razvoj koncentracije, pažnje, analitičkog razmišljanja, logičkog zaključivanja, multitaskinga, emocionalnog razvoja, samopouzdanja i još niz vještina i sposobnosti je ono na čemu je naglasak u radu s djecom u školi Malac Genijalac. Ova međunarodna škola nudi najbolje od najboljeg. Programi koje provodi su pomno birani i nude kvalitetu na svjetskoj razini.

MENTALNA ARITMETIKA
Osnovni program je Mentalna aritmetika za djecu od 4 do 12 godina. Mentalna aritmetika je japanska disciplina, a ova škola radi upravo po originalnom Hikari programu s japanskog instituta Tomoe Soroban iz Tokija. Znanstveno je dokazano da je mentalna aritmetika najbolji trening za mozak, u Japanu je uvrštena u kurikulum kao obavezni predmet u nižim razredima osnovne škole, a učenjem discipline razvijaju se koncentracija, pažnja, pamćenje, fotografsko pamćenje, logičko razmišljanje i zaključivanje, Vizualizacija, mašta, samopouzdanje.

MALAC GENIJALAC Upisi u tijeku!

NUMICON
Numicon je program koji ova škola nudi za djecu od 3 do 6 godina i uveo se upravo kao pripremni program za mentalnu aritmetiku. Numicon su osmislili stručnjaci s Oxforda i dobio je 2015. godine nagradu za najbolju matematičku metodu na svijetu. Programom se postiže rani razvoj predmatematičkih vještina, a djeca uz pomoć Numicon oblika usvajaju osnovna znanja o brojevima.

ISKUSTVA POLAZNIKA
Najmlađi polaznici ove škole i njihovi roditelji odlučili su podijeliti svoja iskustva s čitateljicama i čitateljima duLista pa evo što je Marin Pende, učenik 1. razreda rekao: ‘Od kada sam krenuo u školu, matematika mi je postala najdraži predmet. Kada sam saznao da postoji škola matematike Malac genijalac u Dubrovniku bio sam jako sretan i odmah sam pitao mamu da me upiše. Najviše mi se sviđa mentalno računanje koje se radi na kompjuteru. Od kada idem u školu Malac genijalac primjetio sam da mi je bolja koncentracija u učenju i da puno lakše savladavam zadatke iz matematike u školi. Pored svega ovoga upoznao sam nove prijatelje.’

‘Tin obožava ići na satove i nikada mu nikada nije dosadno’, kazala nam je njegova majka te dodaje: ‘Sviđa mu se što osim učenja, često igra igrice poput Uno i Jenga i to mu je jako zabavno. Ono što sam osobno primjetila kod njega je da stvarno s lakoćom odlazi na nastavu kao i to da domaće zadatke radi s užitkom i bez stresa. Također nam se sviđa i sustav pohvaljivanja djece te to što uvijek kao majka imam povratnu informaciju od učiteljice o napretku djeteta. Dva sata tjedno nije naporno, a nama baš odgovara nastava vikendom.

‘Svaki tjedan željno iščekujem četvrtak i novi sat Malca genijalca. Ovaj tjedan se veselim učenju broja 7. Osim učenja volim i igru sa našom učiteljicom Karmen i ostalim prijateljima. Volim zbrajanje i oduzimanje brojeva i želim što prije naučiti brojeve do 100.’ – kazala nam je Leona.

MALAC GENIJALAC Upisi u tijeku!

NASTAVA
Nastava se odvija u specijaliziranim prostorima škole Malac Genijalac. Djeca uče na zabavan način kroz igru i u veseloj atmosferi. U grupicama je maksimalno 12 polaznika, a na Numiconu 8. S certifikatom za navedene programe, visokoobrazovane učiteljice Klara Knego i Karmen Leto njeguju individualan pristup svakom djetetu.

Za nadolazeći zimski upisni rok, koji uskoro počinje, pozivamo sve zainteresirane roditelje da što prije prijave svoju djecu na besplatne probne sate koji počinju već idući tjedan. Prijaviti na besplatni probni sat se može pozivom na 099 532 4884 ili putem e-maila: dubrovnik@malacgenijalac.hr, a više informacija o programima potražite na web stranici, kao i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

 

Pročitajte još

Evo kako da vam ‘klima’ ne pojede sav novac: Donosimo savjete za uštedu ove sezone

Dulist

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist