Aktualno

Majka Andree Pirjač moli za pomoć o njenoj kćeri!

Majka Andree Pirjač moli za pomoć o njenoj kćeri!

Molim za bilo kakvu pomoć oko informacija gdje je moja Andrea, neka mi se javi bilo tko tko zna nešto – plačućim glasom u petak popodne majka 19-godišnje Andree, Nada Pirjač, poslala je apel javnosti.

Demantira kako je njena kći pronađena te negira da je Andrea u kontaktu  s britanskom policijom, Interpolom i hrvatskim konzulatom u velikoj Britaniji. Prema njenim riječima, u konzulatu rade sve kako bi je pronašli.

Iako ju je britanska policija u jednom trenutku locirala, njoj se opet izgubio svaki trag te majka ni danas ne zna gdje je Andrea niti može stupiti u telefonski kontakt s njom.

Majka Nada se posljednji put čula s Andreom u utorak kad ju je kći nazvala na telefon moleći za pomoć riječima 'ne dozvoli da me ubiju'.

U pojedinim medijima izašle su informacije kako je pronađena i želi ostati u Londonu te da je trenunto pod kontrolom britanske policije, koja nastoji rekonstruirati tijek događanja od dana pronalaska. Majka Nada takve priče smatra dezinformacijama koje odnemažu u potrazi za njenom kćeri.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist