Zanimljivosti

Luksuzne morske ljepotice na gruškoj rivi

Luksuzne morske ljepotice na gruškoj rivi

Za grušku rivu ovog su petka bile privezane četiri morske ljepotice. Riječ je o jahtama Talya, Happy me, No. 9 i La Stella Dei Mari koje plijene pažnju gotovo svakog prolaznika. Sve četiri ljepotice su u čarteru.

Talya je 55 metara duga luksuzna jahta izgrađena u talijanskom brodogradilištu Rossinavi 2008. godine. Dostupna je za najam za do 12 gostiju smještenih u 6 kabina. Unutrašnjost joj krasi stil talijanske dizajnerske tvrtke Officina Italiana Design.

Motorna jahta ‘Happy Me’ duga je 40 metara, a izgrađena je 2020. također u Italiji, u brodogradilištu Benetti. U nju se može smjestiti do 11 gostiju u pet kabina. Unutrašnjost je dizajnirao francuski dizajner Francois Zuretti, čija je tvrtka specijalizirana za dizajn interijera jahti.

Uz grušku rivu primijećena je i jahta No.9 ukupne dužine 40,05 metara, koja je porinuta 2018. godine. Može primiti do deset gostiju uz devet članova posade.

Jahtu La Stella Dei Mari sagradio je 2010. godine Timmerman Yachts u svom moskovskom brodogradilištu. Njezin interijer, ali i vanjski dizajn potpisuje dizajnerska kuća Guido de Groot Design.

Pročitajte još

HGSS slavi 74. rođendan: Vaša sigurnost naš je najveći poklon

Dulist

VREMENSKI EKSTREMI Najviša temperatura u Pločama, najjači udar vjetra na Masleničkom mostu…

Dulist

ŽIVOT S 318 EURA Biste li mogli živjeti na najnižoj mirovini?

Dulist