Aktualno

Ludnica u autobusu Vatrenih! Lovren i Dalić objavili prve snimke i fotografije iz Zagreba

Hrvatski nogometaši, koji su u nedjelju u 17,26 sati sletjeli u Zagreb, krenuli su u autobusu prema Trgu bana Jelačića nakon što su ih na povratku sa Svjetskog prvenstva u zračnoj luci pozdravili vatrogasci “vodenim topovima” i Zagrebačke mažoretkinje počasnim špalirom.

Duž cijele rute do Zagreba, Vatrene su pratili brojni navijači, baklje gore na svakom koraku, a pravo ludilo je nastalo kada je bus došao do Dugava iz Novog Zagreba. Povijesni prizori očito su dirnuli i izbornika Zlatka Dalića koji je iz autobusa objavio sjajnu video-snimku koju možete pogledati OVDJE.

A kako sve izgleda iz perspektive naših reprezentativaca dok uz pratnji policije idu prema centru Zagreba otkrio je Dejan Lovren na svom Instagram profilu objavivši prvu snimku iz autobusa.  Na njoj se može vidjeti kako naši nogometaši uživaju u spektaklu koji su im pripremili navijači, a ovaj povijesni trenutak mnogi su odlučili ovjekovječiti i svojim mobitelima. Lovren je uz video dodao i stihove pjesme ‘Lijepa li si’ Marka Perkovića Thompsona. Lovren je objavio i nekoliko fotografija. Vatreni se svakako0 bliže glavnom zagrebačkom trgu gdje ih očekuju deseci tisuća navijača.

Izvor: Večernjilist, Jutarnjilist
Foto: Instagram

 

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist