Zanimljivosti

LOKRUMSKA AVANTURA Svi na ljetnu školu brodogradnje!

Ljetna skola brodogradnje 2

Iz Zajednice tehničke kulture pozivaju sve zainteresirane na Ljetnu školu brodogradnje za učenike, pod vodstvom mentora Igora Hajdarhodžića i Mladena Mitića, na otoku Lokrumu.

Prethodno je potrebna prijava na ovom linku (koji je i na FB stranicama ZTK Dubrovnik).

U subotu, 29.7.2017. u 8:45 polazak s brodom Sv. Ivan (1878.g.) iz Gruža; dolazak na Lokrum oko 10 sati; restauracija glisera iz popularnog filma o Jamesu Bondu u radionici; u 12 sati ručak; pauza do 13 sati; do 15 sati radionica izrade malog broda iz kita; slobodno vrijeme i kupanje (najdalje do 16:45) – do ukrcaja na brod (povratak u stari gradski port).

U nedjelju, 30.7.2017. u 8:45 polazak s brodom Sv. Ivan iz Gruža; dolazak na Lokrum oko 10 sati; izrada brodova iz kita (završni radovi); u 12 sati ručak; pauza do 13 sati; do 15 sati radionica i porinuće malih brodova; slobodno vrijeme i kupanje (najdalje do 16:45) – do ukrcaja na brod (povratak u stari gradski port).

Svi polaznici će se za nagradu moći okušati u jedrenju i veslanju obnovljenog kajaka Đive. Polaznici dobivaju mornarsku majicu i akreditaciju, a po završetku i diplomu.

Pročitajte još

Sretan rođendan našem kiparu Josipu Ivanoviću!

Dulist

More u Hrvatskoj postiglo rekordnu temperaturu od 29,7 stupnjeva

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1806. U rodnom Dubrovniku umro prosvjetiteljski pisac Tomo Bassegli

Dulist