Vaše vijesti

Ljubitelji tripica izabrali predsjednika i podijeli zahvalnice!

Proslavili smo četvrtu obljetnicu djelovanja i druženja Društva obožavatelja tripica općine Konavle, koja je ujedno i izborna godina vodstva Društva,

te je uz Glavnu skupštinu, na kojoj je bilo nazočno dovoljno članova da bi mogli po Statutu Društva donositi pravovaljane odluke birali i odabrali, tj potvrdili dosadašnje vodstvo na mandat od četiri godine, s tim da se Predsjednik bira na dvogodišnji mandat.

Dakle, dosadašnji predsjednik Društva Božo Lučić ponovo je izabran na tu dužnost. Prije nego se nastavilo sa blagovanjem tripica u velikim količinama, podijeljene su Zahvalnice zaslužnim članovima i drugima koji su doprinijeli da svekoliko pučanstvo dobije pravovaljanu informaciju o Društvu.
 
Ps. Tko nije bio na Skupštini a ima dobiti Zahvalnicu, dobiti će pozivnicu za sljedeće druženje, na kojemu će istu primiti.

Pročitajte još

JAVLJA ČITATELJ Velika plima tijekom noći i jutra uneredila plažu u Brocama

Dulist

Majka učenika ogorčena, poslala nam fotografiju marende: ‘Dijete već drugi dan dolazi gladno iza škole’

Dulist

APEL KOMUNALNIM SLUŽBAMA ‘Popravite drvenu klupu u Eko parku Ombla, slomila se zbog zuba vremena!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija