Grad

LISTA ZA SABOR Gdje su nestali dubrovački SDP-ovci?

Socijaldemokratska partija danas je na svom Glavnom odboru donijela odluku o konačnom izgledu izbornih lista.

Tako je u X. izbornoj jedinici prvo mjesto zauzeo ministar obrane Ante Kotromanović, a slijede ga još dva dojučerašnja ministra – Branko Grčić i Arsen Bauk.

Kako saznaje DuList, najbolje plasirani iz Dubrovačko-neretvanske županije je Korčulanin Davor Penić, predsjednik Županijske organizacije SDP-a, na petom mjestu. Šesti je Valentin Dujmović, predsjednik Županijske prganizacije HNS-a, a zanimljivo je da je na osmom Veselko Gabričević iz HSU-a, inače general HV-a iz Trilja koji je na lokalnim izborima u svibnju pozvao branitelje da glasuju za Andra Vlahušića. Njegova kći danas je direktorica Čistoće.

Pri dnu liste smjestile su se dvije žene – županijska vijećnica HSU-a Luce Gvozden te Ljubica Brailo iz konavoskog SDP-a.

Iako se u lokalnim medijima njeno ime često spominjalo, Tatjana Šimac Bonačić ipak nije našla svoje mjesto na listi. Zanimljivo je da nijedan od ostalih kandidata dubrovačkog SDP-a (Mladen Gojun, Stjepan Kordić, Mujica Zijadić i Davor Mrša) također nije našao mjesto na listi.

 

X. izborna jedinica
1. Ante Kotromanović
2. Branko Grčić
3. Arsen Bauk
4. Darko Parić
5. Davor Penić
6. Valentin Dujmović (HNS)
7. Nikša Peronja
8. Veselko Gabričević (HSU)
9. Tonči Bilić
10. Ivana Marković
11. Tonka Ivčević
12. Luce Gvozden (HSU)
13. Srđan Gjurković (HNS)
14. Ljubica Brailo

Pročitajte još

Mirna Batistić; ravnateljica Instituta za more i priobalje: ‘Stanje u našem moru još uvijek je ne dobro, ne zadovoljavajuće, nego odlično!’

Mia Njavro Banić

Jelka Tepšić odlikovana Križem Reda za civilne zasluge Kraljevine Španjolske

Dulist

Ovo su najbolji dubrovački doktori!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija