Sport

Lionel Messi: ‘Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad. Bit će to vrlo teška utakmica’

Lionel Messi: 'Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad. Bit će to vrlo teška utakmica'

Momčad Argentine pobijedila je jučer Nizozemsku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (2:2, 4:3) te će u polufinalu Svjetskog prvenstva igrati protiv Vatrenih. Jučerašnja drama protiv Brazila nešto je što će se zasigurno dugo prepričavati, a utakmica za finale igrat će se u utorak s početkom u 20 sati.

Pobjedu protiv Nizozemske, plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru i ogled s Hrvatskom, prokomentirao je Lionel Messi nakon velikog slavlja svoje momčadi na stadionu Lusail Iconic, prenosi Index.

– Argentina je među četiri najbolja na svijetu jer ovi igrači pokazuju da znaju igrati svaku utakmicu s istom željom i istim intenzitetom. Pun sam veselja, pun sreće. Nismo morali ići na produžetke ili penale, ali morali smo patiti. Prošli smo i to je impresivno – rekao je Messi.

– Hrvatska je pokazala da je sjajna momčad. Nosila se s Brazilom. To je momčad koja već dugo radi s istim izbornikom i koja se dobro poznaje. Bit će to vrlo teška utakmica. Vidjeli smo da, pustimo li je da igra, Hrvatska ima jako dobre igrače koji znaju s loptom. Posebno u veznom redu – naglasio je Messi.

Photo by Sandro Schuh on Unsplash

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist