Aktualno

Linić smijenio Grbića i Popovića

Pročelnik Carinarnice Dubrovnik Dubravko Grbić, kako neslužbeno saznajemo, jutros je smijenjen sa te dužnosti, a sindikalni povjerenik dubrovačkih carinika Juraj Popović premješten je u Zračnu luku Dubrovnik.

Pročelnik Grbić nije nam htio ništa komentirat  istaknuvši kako nema pravo davati nikakve izjave.

Juraj Popović je čuo kako će biti degradiran, ali kako je riječ samo o glasinama, jer nikakav službeni  papir nije dobio. On bi se s mjesta carinika treće vrste u suzbijanju krijumčarenja, trebao prebaciti na radno mjesto carinika treće vrste u suzbijanju krijumčarenja u ZL Dubrovnik.

DuList također neslužbeno doznaje kako je Grbićevu smjenu, a Popovićev premještaj naredio ministar financija Slavko Linić i to zbog nedavnih medijskih istupa oko ukidanja Carinarnice Dubrovnik, posebno sindikalnog povjerenika Juraja Popovića.

– To je naredio Linić jer mu nije odgovaralo što je Popović istupao u javnosti kao sindikalni povjerenik, ali to mu je posao. Linić je smatrao kako se previše priča. Ovo je stvar grada i gradonačelnik Andra Vlahušića koji nisu istupali za zaštitu Carinarnice. Gradonačelnik Vlahušić je išao dva puta na sastanak s Linićem, i imao je sve argumente da opstane Carinarnica, ali on nije učinio ništa za njeno očuvanje, nije ustrajao. Ne stoji iza ovoga Grada i njegovih građana. Ovo je jednostavno borba za opstanak. Uništili su najbolju Carinarnicu pravdajući se uštedama i racionalizacijom – istaknuo je naš sugovornik, jedan od ogorčenih djelatnika Carine, koji je želio ostati anoniman.

Neslužbeno doznajemo kako će Dubravka Grbića, na novom radnom mjestu pomoćnika pročelnika zamijeniti Vedrana Starić.
 

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija