Aktualno

LIJEPE VIJESTI HGSS na brdu iznad Putnikovića spasio i drugog psa!

hgss orebic

Pripadnici HGSS stanica Orebić pronašli su i spasili u ponedjeljak i drugog psa koji se od vikenda nalazio na strmom i nepristupačnom dijelu na brdu Čarović iznad mjesta Putnikovići na Pelješcu.

– Po vrlo zahtjevnom, strmom i skliskom terenu do njega su stigla tri spašavatelja HGSS stanice Orebić. Vidno iscrpljenog, iznemoglog psa vratili su u sigurnost doma – istaknuli su.

hgss orebic2

U subotu spašen pas

Podsjetimo, članovi HGSS stanice Orebić u subotu su spasili psa koji se nalazio na strmom i nepristupačnom dijelu na brdu Čarović iznad mjesta Putnikovići na Pelješcu. Kako ističu, u subotu je na njihov dežurni telefon stigla dojava o psima koji se već nekoliko dana nalaze na navedenom području.

– Zabrinuti vlasnici su se svaki dan trudili pristupiti i pomoći psima, ali zbog vrlo zahtjevnog terena, nisu uspijevali, nisu znali niti točnu lokaciju, samo su čuli lavež. Pet spašavatelja naše Stanice uputilo se u pomoć, jedan je pas lociran na strmoj litici i spušten u sigurnost vlasnikovog zagrljaja – istaknuli su u objavi.

Foto: HGSS Stanica Orebić

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist