Aktualno

LIJEPA NAŠA TERITORIJALNO POVEZANA Veličanstveni vatromet za veličanstveni trenutak!

Ispisali smo povijest – moglo se čuti u srijedu na Pelješkom mostu koji je zavarivanjem posljednjeg segmenta čelične konstrukcije povezao Komarnu i Bistrinu te time označio teritorijalnu cjelovitost Hrvatske nakon pune 303 godine.

Trenutak je ovo kojeg ćemo pamtiti dugo, a koji je nesumnjivo prekretnica u razvoju ovog područja. Svečanost spajanja uveličana je spektakularnim vatrometom koji se mogao vidjeti s obje strane. U Komarni kao zahvala, također je upriličen jedan kojeg su pak pripremili mještani. Nešto skromniji, ali ništa manje vrijedan.

Pelješki most simbol je osmogodišnjeg članstva Hrvatske u EU te smo njim konačno ujedinjeni s Europom što je ovom prilikom dostojanstveno i proslavljeno.

Uživajte u fotogaleriji ovog milenijskog događaja.

Pročitajte još

HGSS Orebić sudjelovao u helikopterskoj vježbi na Mosoru

Dulist

ČESTITAMO! Poznati dubrovački odvjetnik Marko Rašica obranio doktorski rad

Dulist

DON IVICA PERVAN Nemamo pravo biti sebični i željeti stalno uza se drage nam osobe. Svećenici pripadaju svima, svima su poslani

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija