Aktualno

Liječnik Vrbica: Ja bih Dalića da vodi Croatia Airlines, a i dosta ostalog…

Liječnik Vrbica: Ja bih Dalića da vodi Croatia Airlines, a i dosta ostalog...

– Dragi prijatelji. Dok slavimo ‘Repku’ ne smijemo zaboraviti i ono po čemu smo među posljednjima. Ja bih Dalića da vodi Croatia Airlines, a i dosta ostalog – započeo je svoju objavu na društvenim mrežama dubrovački liječnik internist prim. mr. sc. Žarko Vrbica. Naime, brončani hrvatski nogometaši sletjeli su u nedjelju popodne u zagrebačku zračnu luku zrakoplovom Croatia Airlinesa, no kako se čini, neki od putnika svoje letove ipak nisu ostvarili.

– Evo odnosa Croatia Airlines prema putnicima iz Dubrovnika. Nisu prodali dovoljno karata za let u 18:30 pa su ga jednostavno ukinuli u zadnji tren. Mi došli na vrijeme u zračnu luku, gledali slijetanje Vatrenih i veselili se povratku kući. Bez isprike smo dobili vaučere na 30 kn (valjda je predviđenih 70 kn previše za nas iz Dubrovnika) i čekanje od dva ipo sata. “Ljubazne” predstavnice Croatia Airlinesa nisu se htjele predstaviti, ispričati i objasniti naša prava već su se čudile sto nismo zadovoljni uslugom. Ako se tako ponašaju s nama što tek čine strancima koji nam žele doći? – pita se Vrbica te dodaje:

– A kada sam išao potrošiti bogatstvo koje mi je udijelila Croatia Airlines, ovo je rezultat. Znaju da su ostavili dvadesetak putnika da čekaju satima, ali ne vide razlog za otvaranje čak niti ovog bijednog kioska koji glumi ugostiteljski objekt na domaćim letovima, zaključuje Vrbica.

Liječnik Vrbica: Ja bih Dalića da vodi Croatia Airlines, a i dosta ostalog... Liječnik Vrbica: Ja bih Dalića da vodi Croatia Airlines, a i dosta ostalog...

Foto: screenprint 

Pročitajte još

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist