Sport

LIGA ZA OSTANAK Prvi bod Dubrovnika ove sezone

LIGA ZA OSTANAK Prvi bod Dubrovnika ove sezone

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik ekipa odigrala je neodlučeno s Dubravom u prvom kolu Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak. Rezultat je bio 26:26. Riječ je o prvom bodu Dubrovnika u ovoj sezoni.

Dubrava je vodila prvih dvadesetak minuta. Uglavnom pogodak ili dva razlike. Ipak, gosti uspijevaju s dva pogotka zaredom u posljednjih 70 sekundi preuzeti vodstvo i zadovoljniji otići na predah (12:13). To kao da im je dalo krila, a sputalo mladu momčad domaćina. Sada Dubrovnik deset minuta nastavka kontrolira igru i rezultat. U 43. Dubrava vraća prednost na svoju stranu i čuva je sve do dvije minute prije kraja, kako prenosi HRS. Tada Luka Bevanda, daleko najbolji pojedinac susreta svojim desetim pogotkom donosi prednost gostima 24:25. Dubrava uspijeva izjednačiti na 25:25. Ali, opet se ukazuje sjajni Bevanda i donosi novu prednost Dubrovčanima. Tu nije kraj uzbuđenjima jer Stjepan Malbašić deset sekundi prije kraja uspijeva postići pogodak i Dubravi osigurati bod. S devet pogodaka Ivan Barbić bio je najbolji u domaćem sastavu. Uz Luku Bevandu i 11 pogodaka, odličan i Nedjeljko Jurković sa sedam pogodaka kod Dubrovnika.

Povijesni bod
-Naša ekipa osvojila je povijesni bod u gostima nakon 60 minuta krvave borbe. Sama utakmica je bila napeta svih 60 minuta i igralo se gol za gol. Zadnjih 14 sekundi Dubrovnik je imao +1 međutim nakon time-outa Dubrava radi višak za krilo koji zabija i utakmica završava podjelom bodova. Ostaje žal možda za puni plijen ali dečki uzdignute glave idu doma te im želimo sretan povratak kući. Već za vikend ekipa Dubrovnika dočekuje Spačvu iz Vinkovaca u Gospinom polju te mislimo kako vam ne treba bolja pozivnica da dođete i podržite našu ekipu – istaknuli su iz kluba.

Pročitajte još

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist

Košarkaše Dubrovnika u Splitu nadjačali domaćini

Dulist