Sport

LIGA PRVAKA Večeras navijamo za Jugaše!

Posljednja 2-3 tjedna, još za vrijeme stanke, kao i neposredne prije nje, Vjekoslav Kobešćak trener Jug Adriatic osiguranja napominjao je kako upravo s 5. kolom Lige prvaka, njegova momčad ulazi u možda i najzahtjevniju etapu Lige prvaka ove sezone. Naime, dok nitko nije postavljao imperativ pobjede u njihovim susretima poput vrlo jakih sastava kakvi su Brescia doma, a posebno Novi Beograd i Ferencvaros u gostima, sada slijedi niz utakmica koje ‘moraju’ pobijediti ukoliko se žele vidjeti u Beogradu na završnom turniru. Taj pak niz počinje upravo s gostovanjem španjolskog doprvaka Sabadella u Gružu. Nakon njih slijede OSC i Spandau 04 u gostima, pa ponovo Berlinčani i Mađari iz OSC-a, ali tada doma, zatim Sabadell u gostima. Do konca ožujka bi umnogome mogla biti određena sudbina jugaša glede Final 8 Lige prvaka.

– Kad se tako gleda, doista ako se mislimo kvalificirati na završnicu, sljedeća dva mjeseca trebamo pobjeđivati – potvrđuje Kobešćak za Hrvatski vaterpolski savez te dodaje:

– Da će biti lagano, sigurno neće. Sabadell dolazi u punom sastavu, dobro su igrali u dosadašnjem dijelu Lige prvaka i za pobijediti njih, trebat će biti na maksimumu, zaključuje Kobešćak.

Jugaši će ugostit španjolski Sabadell u srijedu, 11. siječnja od 19 sati na bazenu u Gružu.

Izvor: HVS 

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist