Aktualno

LIBERTAS INTERNATIONAL UNIVERSITY Što nas sve očekuje u novoj akademskoj godini?

DIU diplome093

Na Libetas International Universityju i ove akademske godine studente očekuje uzbudljiva i poticajna atmosfera.

Dolaze nam svjetska imena iz područja diplomacije, politike, međunarodnih odnosa, gospodartva, ekonomije, prava i turizma. Pridružit će nam se omiljeni profesor Lord Jack McConnell, koji je obnašao funkciju premijera Škotske. Prema najavama ove godine na predmetu EU očekujemo užarenu atmosferu i analizu svih aktualnih događanja.
Neka od pitanja o kojima će raspravljati sa studentima su: Što nas očekuje nakon BREXITA? Koje su posljedice za Europu i kakva su moguće prognoze?
Ove jeseni s nama je i Janice McCormick, bivša direktorica doktorskih studija na Harvardu. Kao i uvijek studente će animirati interaktivnom nastavom u kojoj će biti suočeni sa problemima globalnog svijeta, nesrazmjeru razvoja pojedinih država.
S nama je i Berry Tomalin, redoviti profesor na diplomatskoj akademija u Londonu, stručnjak za komparativne religije, ali i naš dugogodišnji predavač Bruno Lopandić, počasni talijanski konzul i direktor Hrvatske Gospodarske komore u Bruxsellesu. Osim studenata iz Dubrovnika i Hrvatske tu su i studenti iz Njemačke, Francuske, Izraela, BiH, Crne Gore, Brazila, i SAD-a. Pridružite nam se i Vi i postanite dio ove svjetske ekipe koja će znanjem osvojiti svijet.

 

Pročitajte još

Održana međunarodna OLA 2024 konferencija o optimizaciji i učenju u Dubrovniku

Dulist

U Gružu uređen Park Luja Šoletića

Dulist

BABY LASAGNA ODBIO 50 TISUĆA EURA OD VLADE Zamolio je premijera da donira iznos potrebitijima

Dulist