Kultura

Lero s ‘Vjerenicama’ u Sv. Filipu i Jakovu

Teatar Lero - Vjerenice

Studentski teatar Lero gostovat će u Sv. Filipu i Jakovu gdje će ovu subotu, 1. kolovoza 2020. prikazati predstavu Vjerenice Davora Mojaša u režiji autora. Radi se o obnovljenoj Lerovoj predstavi premijerno prikazanoj 2014. godine s kojom su Lerovci, uz ostalo, nastupili na Dubrovačkim ljetnim igrama i na Splitskom ljetu, a na Festivalu kazališnih amatera Hrvatske dobili nagradu za najbolju predstavu.

Scenografkinja i kostimografkinja je Dubravka Lošić, oblikovatelj svjetla Antonio Ljubojević uz tehničko vodstvo Mata Brnjića a u predstavi igraju: Ksenija Medović, Jasna Held, Zvončica Šimić, Rela Petric i Barbara Damić uz ‘glas u offu’ Sebastijana Vukosavića. Lerovo gostovanje dio je projekta K.IN.O. – Centra za kulturu, inovacije i obrazovanje Sv. Filipa i Jakova, a nakon izvedbe održat će se tribina za javnost na temu uloga kazališta u integraciji lokalne zajednice.

Pročitajte još

FERMATA FESTIVAL NA KORČULI Lorena Milina odlučila je obogatiti kulturni život rodnog otoka

Dulist

Večer poezije Monike Herceg u vrtu ljetnikovca Skočibuha

Dulist

ULAZNICE RASPRODANE Mara i Kata vraćaju se na Svetu Mariju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija