Kultura

Lero s ‘Vjerenicama’ u Sv. Filipu i Jakovu

Teatar Lero - Vjerenice

Studentski teatar Lero gostovat će u Sv. Filipu i Jakovu gdje će ovu subotu, 1. kolovoza 2020. prikazati predstavu Vjerenice Davora Mojaša u režiji autora. Radi se o obnovljenoj Lerovoj predstavi premijerno prikazanoj 2014. godine s kojom su Lerovci, uz ostalo, nastupili na Dubrovačkim ljetnim igrama i na Splitskom ljetu, a na Festivalu kazališnih amatera Hrvatske dobili nagradu za najbolju predstavu.

Scenografkinja i kostimografkinja je Dubravka Lošić, oblikovatelj svjetla Antonio Ljubojević uz tehničko vodstvo Mata Brnjića a u predstavi igraju: Ksenija Medović, Jasna Held, Zvončica Šimić, Rela Petric i Barbara Damić uz ‘glas u offu’ Sebastijana Vukosavića. Lerovo gostovanje dio je projekta K.IN.O. – Centra za kulturu, inovacije i obrazovanje Sv. Filipa i Jakova, a nakon izvedbe održat će se tribina za javnost na temu uloga kazališta u integraciji lokalne zajednice.

Pročitajte još

OTVORENA IZLOŽBA ‘NAPOLEONOVA CESTA U DALMACIJI’ S tih 500 kilometara tada makadamskog puta se i danas koristimo

Dulist

Luki Šeriću i Iris Mihajlović uručena nagrada ‘Plautilla’

Dulist

SJAJNA VIJEST Prvi put nakon 1998. Dubrovnik dobiva srednju baletnu školu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija