Sport

KUP HRVATSKE Square na korak do finala!

MNK Square

Malonogometaši Squarea uspješno su preskočili prepreku u sklopu četvrtfinala Kupa Hrvatske čija se završnica igra u Makarskoj.

Momčad Marinka Mavrovića svladala je Porto Tolero 5:2 te tako osigurala plasman u polufinale Kupa. Na dodavanje Reza u sredinu, Toni Bačić je odlično primio loptu te prizemnim udarcem pogodio za 1:0 u 7. minuti! Izvrsna reakcija mladog igrača Squarea!

Nastavio je Square s dominacijom, ali bez konkretne završnice. Gosti su potom iskoristili odbijanac u 16. minuti te preko Domića stigla do rezultatskog egala – 1:1. Već minutu nakon toga, a na gotovo identičan način, Hrvoje Cvjetković dovodi Square u novu prednost – 2:1!

I u nastavku dominacija Squarea, bilježimo Cvjetkovićev udarac u prečku, a potom i njegov predivan udarac sa oko 12-13 metara koji je na kraju završio iza leđa Zovka za 3:1! Do kraja utakmice, a u 37. minuti još dva pogotka u mreži Pločana, prvo je Rezo pogodio za 4:1, a nakon njega Novoselac za 5:1. U posljednjim sekundama Krivić je postigao pogodak za konačnih 5:2.

Izvor: dbksport.com

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist