Aktualno

KROZ SRPANJ Croatia Airlines uvodi linije iz Dubrovnika prema Parizu, Rimu i Münchenu

KROZ SRPANJ Croatia Airlines uvodi linije iz Dubrovnika prema Parizu, Rimu i Münchenu

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik objavio je modificirani red letenja za srpanj u kojem će, od sredine ovog mjeseca, uvesti još dvije linije iz Zagreba, prema Ateni i Skoplju. Donosimo vam informacije o novim linijama i iz Splita i Dubrovnika. Dugogodišnja sezonska linija između Zagreba i Atene ponovno će biti u prometu od 14. srpnja sa tri tjedna leta, svakog utorka, četvrtka i nedjelje. Linija će, kao i do sada, prometovati sa zaustavljanjem u Dubrovniku (ZAG-DBV-ATH) a na istoj će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala, donosi Croatian Aviation.

Ponovno se uvodi i linija Zagreb – Skoplje. Linija će biti u prometu od 13. srpnja, sa dva tjedna leta, svakog ponedjeljka i petka, a od 22. srpnja dodati će se još dva tjedna polaska, svake srijede i nedjelje. Na sva četiri tjedna leta najavljeni su zrakoplovi tipa A319, kapaciteta 144 sjedala.

Nove destinacije iz Splita i Dubrovnika

Croatia Airlines ponovno će letjeti na sezonskoj liniji između Splita i Lyona. Linija će biti u prometu jednom tjedno, svake subote, od 11. srpnja, a na njoj će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400.

Od kraja srpnja kompanija planira pokrenuti i liniju Dubrovnik – Pariz. Prvi let u prodaji je od 30. srpnja, a direktni letovi na ovoj liniji očekuju se 3 puta tjedno, četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Uvodi se i linija Dubrovnik – Rim, od 18. srpnja, tri puta tjedno, srijedom, subotom i nedjeljom zrakoplovima tipa DashQ400.

Croatia Airlines ponovno će prometovati i na liniji Dubrovnik – Munchen. Uvođenje ove linije očekuje se od 24. srpnja, tri puta tjedno, ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, zrakoplovom tipa A319.

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo