Aktualno

Krim inspektori posjetili i Libertas

Krim inspektori posjetili i Libertas

Krim policija ovih dana ima pune ruke posla oko provjeravanja mogućih nepravilnosti u poslovanju jednog gradskog poduzeća i jedne gradske javne ustanove.

Naime, nakon što je jučer javnost doznala o izvidima koje policija provodi u JU Rezervat Lokrum, pojavila se i informacija kako se eventualne nepravilnosti u poslovanju provjeravaju i unutar Liberatasa.
I obje informacije potvrđene su iz PU dubrovačko – neretvanske. Iako nisu željeli komentirati oba slučaja, kada je u pitanju Libertas rečeno nam je kako policija vrši provjere određenih navoda vezano za eventualne nepravilnosti poslovanja unutar samog poduzeća.

Isto je i s JU Rezervat Lokrum gdje policija vrši izvide u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom kojima se provjeravaju također moguće nepravilnosti u poslovanju ove gradske javne ustanove unazad nekih desetak godina, o čemu smo još jučer pisali.

No, činjenica je kako se u zadnje vrijeme s raznih strana, kada je u pitanju gradski prijevoznik Libertas, zazivao USKOK (o tome je javnbost obavijestio i sam gradonačelnik s govornice Gradskog vijeća) kako bi provjerio poslovanje ovog poduzeća u zadnjih nekoliko godina. Je li o tome riječ, ili o nečemu sasvim drugom, još uvijek nije poznato.

Pročitajte još

TUŽNA OBLJETNICA U sudaru Aurore i Ilirije poginulo 10 putnika

Dulist

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist

NAKON TARIKA Lejla Filipović odgovorila hejterima na kritike u ‘Zvijezde pjevaju’

Dulist