Županija

KREĆE ‘TRAG U BESKRAJU’ Na trajektu za Vela Luku opet će se pjevati najveći Oliverovi hitovi

blank

Oliveru Dragojeviću u čast već 5. godinu za redom počinje glazbeno-umjetnički projekt „Trag u beskraju“. Uz bogat i ispunjen program projekt će okupiti brojne poznate hrvatske glazbenike. Projekt počinje tradicionalnim koncertom na trajektu Jadrolinije „Korčula“ u srijedu 26. srpnja, koji isplovljava u 17:30 iz Splita za Oliverovu voljenu Vela Luku. Svi koji kupe kartu za trajekt imat će priliku uživati u koncertu na trajektu na kojem će nastupiti Dupini feat. Iva Ajduković, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, Alan Bjelinski i Ante Gelo.

Projekt se nastavlja u četvrtak, 27. srpnja u 21:30 s otvorenjem izložbe „Oliver privatno“ u dvorani Glazbene škole „Oliver Dragojević“, gdje je u petak 28. srpnja u 21:30 promocija knjige nota „Oliver i Zdenko“ čiji autor je Ante Gelo.

Glazbeno-umjetnički projekt „Trag u beskraju“ i ove godine će kulminirati središnjim koncertom u subotu 29. srpnja na pontonu ispred rive. Glazbeni producent koncerta je veliki Oliverov prijatelj i suradnik Ante Gelo. Oliveru u čast pjevat će Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, Klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan, Jure Brkljača i Dupini. Uz direktni prijenos na HRT-u od 21:30, gledatelji ispred malih ekrana će također moći pratiti centralni koncert manifestacije.

Projekt se nastavlja 30. srpnja koncertom „Kad mi dođeš ti“, autorskom večeri Vinka Barčota, s početkom u 21:30, na pijaci crkve Sv. Josipa, a pjevat će Meri Cetinić, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Marko Škugor, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Šufit, Ivan Ive Županović, Antonija Dora Pleško i Kvartet Sequentia, a ulaznice su rasprodane. U ponedjeljak 31. srpnja, od 21:30 na pijaci također, manifestacija završava koncertom „Povedi me“ Jasne Zlokić. Ulaznice su zbog velikog interesa javnosti i za ovaj koncert rasprodane.

TKO

Pročitajte još

TRGANJE U KONAVLIMA Sezona zahtjevna, ubrano grožđe iznimne kvalitete

Dulist

Počinje ‘Trganje’ u Konavlima, okušajte se u pravljenju vina!

Dulist

KORAK DALJE U KOMASACIJI KONAVOSKOG POLJA Lasić: Sretan sam, odrađen je lavovski posao

Dulist